Knjiga tjedna: Ilustrirana knjiga citata i poezije ‘pep talk’ je koji svi trebamo

Knjiga tjedna: Ilustrirana knjiga citata i poezije ‘pep talk’ je koji svi trebamo

Polako se vraćamo u svakodnevicu i korak po korak savladavamo strah koji je mnogima od nas obilježio ulazak u 2021. godinu. Doza pozitive, optimizma i nade tako je najbolji način za započeti svaki dan i tako se ohrabriti, smiriti i sabrati misli. Pronašli smo i idealno štivo u tu svrhu. Knjiga citata’Gmorning, Gnight: Little Pep Talks for Me & You’ naša je nova knjiga tjedna koju ćete poželjeti nabaviti.

Knjiga citata GMorning, Gnight – pep talk koji vam treba

Lin-Manuela Mirandu zasigurno znate iz spektakularno popularnog mjuzikla ‘Hamilton’, njegov je tvorac i glavna zvijezda. Krasi ga titula autora, glazbenika, skladatelja, producenta, a dobitnik je i Pulitzerove nagrade, Grammyja i Emmyja. Ipak, nešto što nema poveznice s njegovom ‘showman’ karijerom uljepšat će vam baš svaki dan. Prije svjetske slave, Miranda je svakodnevno objavljivao ohrabrujuće riječi za početak svakog dana na svom Twitteru.

U pitanju su njegove originalne riječi, kratka poezija i aforizmi, a sve je to skupljao za sebe. Kako je njegovo ime i karijera rasla, spontano su se njegovi pratitelji vraćali tom periodu inspirativnih riječi. Miranda je zato 2018. odlučio sabrati svoje najljepše jutarnje mantre, stihove i rečenice u bogatu kolekciju. Za dodatnu dozu optimizma, knjigu je ilustrirao popularni umjetnik Jonny Sun. Ispisane riječi možete koristiti kao jutarnje afirmacije, motivaciju kad ju trebate, utjehu i poticaj.

Upravo zbog inspirativnog sadržaja koji je ujedno duhovit, poetičan i prožet stvarnim iskustvima autora, knjiga ne može biti prozvana samo self-help kategorijom. Ova knjiga citata puno je više od toga i idealna je za one koji ne žele trenutno teško i ozbiljno, već nešto što će ih jednostavno potaknuti da nastave.

Foto: Instagram, Amazon

Učitati još
Zatvori