Uskoro čitamo nastavak bestsellera i filmskog hita P.S. Volim te

Uskoro čitamo nastavak bestsellera i
filmskog hita P.S. Volim te

P.S. Volim te

Svi ljubitelji knjige i filma P.S. Volim te (PS, I Love You) doći će na svoje ove jeseni kada će napokon izaći nastavak srcedrapateljne priče za koju smo se zakačili još 2004. godine. Status književnog bestsellera Cecelie Ahern zacementirao je istoimeni film (2007.) s Gerardom Butlerom i Hilary Swank na kojeg su rijetki ostali imuni, a filmska verzija lansirala je Gerarda na mapu najpoželjnijih muškaraca filmskog svijeta.

Postscript je nova knjiga iz pera Cecelie Ahern

Gerard i Hilary su Gerry i Holly, mladi zaljubljeni bračni par, kojeg neočekivano snađe velika tragedija kad Gerry oboli od tumora na mozgu. No prije smrti on je za Holly ostavio deset pisama, potpisana s P.S. Volim te koje je ona u svojem procesu tugovanja morala otkriti. I to je ukratko radnja prve knjige i filma, a što nas čeka u nastavku nazvanim Postscript?

Još ćemo jednom susresti Holly Kennedy kojoj će pristupiti grupa pojedinaca koji se nazivaju PS, I Love You Club i njen cijeli život opet preokrenuti naopako. Kada su čuli za pisma koja joj je ostavio Gerry, grupa želi pomoć glavnog lika u razradi sličnih planova koje imaju za svoje voljene kad napuste ovaj svijet. U nemogućnosti da se još jednom nosi s tugom koju je prije sedam godina jedva preživjela, Holly će prvo biti u otporu, no ljubav koju još uvijek osjeća prema Gerryju ipak će je natjerati da se predomisli.

Datum lansiranja knjige Postscript najavljen je za jesen 2019. u Velikoj Britaniji, a tko zna, možda uspjeh knjige odredi i snimanje filmskog nastavka.

Foto: Instagram, PS I Love You

Učitati još
Zatvori