Journal Summer Giveaway: Odlično ljetno štivo u Mozaik knjiga paketima za cijelu obitelj

Journal Summer Giveaway: Odlično ljetno štivo u Mozaik knjiga paketima za cijelu obitelj

Što su ljetni dani bez dobrog ljetnog štiva? Iako u knjigama možemo uživati tijekom cijele godine, sunčani i topli ljetni dani stvoreni su za uživanje i opuštanje s dobrom knjigom u ruci. Ispred nas je još nekoliko ljetnih tjedana, a kako bismo vam svaki slobodan trenutak učinili još boljim i uzbudljivijim, u suradnji s Mozaik knjigom, pripremili smo vam pet knjiških paketa. U svakom od paketa kriju se četiri odlična naslova među kojima će svaki član obitelji pronaći nešto za sebe.

U nastavku otkrijte koji se književni naslovi nalaze u Mozaik knjiga paketima, a kako možete osvojiti jedan od paketa otkrivamo na kraju članka.

Ljetno štivo za cijelu obitelj

Neukroćena

„Neukroćena“ je istovremeno potpuno intiman memoar i galvanizirajući poziv na buđenje, emotivan i silovit, odvažan i nježan. Priča je to o ženi koja je shvatila da odgovorna majka nije ona koja polako umire za svoju djecu, već ona koja im pokazuje kako živjeti punim plućima. Priča je to o plovidbi razvodom, o novim formacijama i otkrivanju toga da razorenost ili cjelovitost obitelji ne ovisi o njezinoj strukturi, već o sposobnosti svakog od članova da iznese sebe u cijelosti. I priča je to o tome kako svatko od nas može početi vjerovati sebi dovoljno da postavi granice, prigrli svoje tijelo, poštuje svoju ljutnju i slomljeno srce, i oslobodi svoje najistinitije, potpuno divlje instinkte.

Pravi se mrtva 

Nove detektivske igre, nestrpljenje, strah i nezaboravne avanture dio su romana „Pravi se mrtva“ autorice Angele Marsons koji donosi četvrti slučaj sad već slave inspektorice Stone. Osim kritike i publika je njezin novi roman dočekala s velikim oduševljenjem. Na renomiranoj stranici Goodreads, koju prate milijuni čitatelja, „Pravi se mrtva“ dobio je visoku ocjenu (4,4 od maksimalnih 5), a na istoj stranici roman je bio nominiran za najbolji krimić godine.

Priče s plaže

„Priče s plaže“  autorice Sanje Polak napisane su jednostavnim, duhovitim i iskrenim pismenim izrazom. Baš zbog toga mnoga će se djeca moći prepoznati u Paulininim ljetnim pričama. Knjiga nudi zabavno, zanimljivo i toplo štivo koje će mladi čitatelji sa zadovoljstvom čitati ovog ljeta ma gdje bili.

Rowleyjeva strašno simpa pustolovina

Iz mašte Rowleyja Jeffersona stiže druga pustolovina epskih razmjera „Rowleyjeva strašno simpa pustolovina“. Pridruži se Rolandu i njegovu najboljem prijatelju, Gargu Barbarinu, koji napuštaju sigurnost rodnog seoceta i kreću u junačku misiju spašavanja Rolandove mame iz kandži Bijeloga Vješca. Hoće li naši junaci preživjeti? Doznat ćeš u „Rowleyjevoj strašno simpa pustolovini“!

Journal x Mozaik knjiga giveaway

U suradnji s Mozaik knjigom, za pet sretnika ili sretnica pripremili smo poklon pakete u kojima se nalaze četiri hit naslova: Neukroćena, Pravi se mrtva, Priče s plaže Pauline P. i Rowleyjeva strašno simpa pustolovina

Ovaj giveaway je završen 8. kolovoza 2021.

Foto: Pexels, Mozaik knjiga

Učitati još
Zatvori