Journal Man: 3 knjige o ženama za muškarce

Journal Man: 3 knjige o
ženama za muškarce

Umjesto self help knjiga i onih koje nam objašnjavaju od kuda su muškarci i od kuda su žene te koje su razlike između muškog i ženskog mozga (!), donosimo, za početak, tri knjige koje će vas odmah “usisati”. Njihove priče stvarno su jedinstvene i izuzetno zanimljive, a nakon čitanja možda ćete bolje razumjeti kako i zašto žene reagiraju na neke, muškarcima često neshvatljive stvari…

Difficult Women, Roxane Gay

Roxane Gay uvijek je pisala značajna djela koja će na svakom čitatelju ostaviti veliki utisak. Ništa drugačije nije s njezinom zbirkom priča Difficult Women. Priče donose teme ljubavi, strasti te luckastih ipomalo šašavih ljudskih veza i odnosa.

When Things Fall Apart: Heart Advice for Difficult Times, Pema Chödrön

Ovo je knjiga, zbirka govora koje je Pema Chödrön održala između 1987. i 1994. i pravo je blago mudrosti o životu i življenju, boli, nevolji i kako se s njom nostiti i riješiti je se. Ovo je knjiga, ne samo za muškarce, već za sve one koji žele dublje shvatiti odnose, ljude i život oko njih.

Another Brooklyn, Jacqueline Woodson

Knjiga donosi priču o August koja naleti na starog prijatelja iz 1970-ih što potakne cijeli niz sjećanja i transportira ju u prošlost kada je živjela u Brooklynu – mjestu koje je istovremeno bilo lijepo, bezbrižno, no i opasno za žene.

A post shared by Tiana Kai (@tianapix) on

Učitati još
Zatvori