Sve o knjizi Quentina Tarantina otkrijte u večerašnjem Journal Book Clubu

Sve o knjizi Quentina Tarantina otkrijte u
večerašnjem Journal Book Clubu

Proljetna sezona donijela nam je brojna događanja u gradu i svježu dozu kreativnosti. Tijekom proljeća vam na Journalu pripremamo brojne nove i interesantne priče, a ulazak u ovu sezonu obilježit ćemo i novim Journal Book Clubom. U suradnji sa Stilus knjigom, pripremili smo još jedno izdanje književnog susreta s bestsellerom u fokusu. Novi Journal Book Club zaintrigirat će ljubitelje štiva, kao i filmoljupce jer danas u 18 sati donosimo priču o knjizi Bilo jednom u Hollywoodu proslavljenog režisera Quentina Tarantina.

U nastavku vam otkrivamo s kim ćemo knjigu komentirati i gdje možete poslušati sve o hvaljenom romanu!

Tarantino nas u svom prvijencu vodi u produbljenu odnosno proširenu verziju filma Bilo jednom u Hollywoodu koji je svojevremeno bio kino senzacija. S Bradom Pittom, Leonardom DiCaprijem i Margot Robbie u glavnim ulogama, dobio je stajaće ovacije na festivalu u Cannesu, a pred platno su hrlili i domaći obožavatelji ovog redatelja. Roman predstavlja novu dimenziju protagonista Cliffa Bootha i Ricka Daltona i oslikava još raskošnije i detaljnije Hollywood tog vremena.

Roman prvijenac komentirat će Journalova kolumnistica i moderatorica Ilina Cenov kojoj će se pridružiti glumica Mia Melcher i redateljica Judita Gamulin. Koliko se knjiga razlikuje od filma, zašto ju vrijedi pročitati, kako djeluje stilski i kako se Tarantino snašao u ulozi pisca samo su neke od tema koje će naše gošće komentirati. Više o Miji koja briljira u predstavama Zagrebačkog kazališta mladih i Juditi čiji režiserski rad, ali i druge aktivacije sve češće plijene pažnju pročitajte ovdje.

Kako pratiti Journal Book Club?

Roman je već osvojilo deset sretnih čitateljica, ali svi mogu pratiti Journal Book Club i uključiti se svojim pitanjima za gošće, komentarima i razmišljanja o knjizi. Live prijenos počinje u utorak, 28. ožujka u 18 sati na našem YouTube kanalu, a link na druženje u to ćemo vrijeme podijeliti i na društvenim mrežama Journala!

Pozivamo vas da u komentarima ostavljate svoja pitanja i komentare, a naše će gošće na njih i odgovoriti!

Foto: Tatjana Bukvić, veliko hvala A1 na tehničkoj podršci Journal Book Cluba

Učitati još
Zatvori