Osvojite najbolje knjige za čitanje na plaži u ljetnom izdanju Journal Book Cluba

Osvojite najbolje knjige za čitanje na plaži u ljetnom izdanju Journal Book Cluba

Ljeto nam je i službeno stiglo. Već na veliko planiramo godišnje odmore i čekamo prvu priliku da dograbimo slobodan vikend za kratki weekend getaway. Nakon dugačke zime i, u najmanju ruku, izazovne godine, opuštanje uz more i dobru knjigu baš je ono što trebamo. Ljetno izdanje Journal Book Cluba zato donosi posebnu poslasticu u obliku ljetnih preporuka knjiga!

Savršeno ljetno štivo za vruće dane na plaži

Ljetna sezona najčešće je doba kad napokon uhvatimo malo vremena za sve one stvari koje nas ispunjavaju. Ubrzani tempo svakodnevice za mnoge od nas čitanje stavlja u drugi plan ili mu se barem ne uspijevamo posvetiti koliko želimo. Ljetni mjeseci zato predstavljaju najbolje vrijeme za odabir ljetnog štiva i uživanje u svjetskim bestsellerima. Svatko od nas ljeti preferira različite žanrove, stilove pisanje i vrste priča, ali ne možemo pogriješiti s izvrsno ocijenjenim romanima o kojima su se raspisali i strani i domaći mediji.

Ljetne preporuke knjiga tema su novog Journal Book Club koji će se održati 29. lipnja u 18 sati. U društvu interesantnih gošća koje ćemo vam ubrzo otkriti, a koje obožavamo pratiti na društvenim mrežama, komentirat ćemo sve one knjige koje su idealne za čitanje na plaži i koje su nas oduševile. Dobit ćete brojne preporuke i cijeli spisak ideja za to koje štivo odabrati ovog ljeta; od krimića i drama preko ljubića do horora – zasigurno će vam za oko zapesti neki od brojnih naslova koje možete nabaviti u našim knjižarama ili online.

Međutim, pravo iznenađenje tek slijedi u našem ljetnom izdanju Journal Book Cluba…

Osvojite jednu od Journalove top tri knjige za ljeto 2021.

Za razliku od prethodnih susreta kad smo vam darovali jedan bestseller uoči našeg malog književnog kluba, ovog mjeseca pripremili smo vam nešto posebno za najljepšu ljetnu sezonu ispred nas. Odabrali smo čak tri megapopularne, nagrađivane i odlično ocijenjene knjige koje ćemo vam otkriti u novom izdanju Journal Book Cluba. Već nekoliko mjeseci pratimo cool novitete koji pristižu u naše knjižare, a sad smo odabrali top tri kojima ćemo razveseliti čak 15 čitateljica ili čitatelja.

O kojim se naslovima radi, zašto će biti najbolje štivo za plažu i kako osvojiti jednu od knjiga, moći ćete otkriti tijekom susreta koji je sve bliže. Stay tuned jer vam tijekom ovog tjedna donosimo baš sve detalje još jednog u nizu Journal Book Cluba…

Foto: Pexels

Učitati još
Zatvori