Ilina, Nives i Luiza vodit će nas kroz priču o bestselleru ‘Nizozemska kuća’ u novom Journal Book Clubu

Ilina, Nives i Luiza vodit će nas kroz priču o bestselleru ‘Nizozemska kuća’ u novom Journal Book Clubu

čitanje-knjiga-kava

Prije nekoliko smo dana podijelile s vama vijest o novom, proljetnom ruhu Journal Book Cluba koji će se održati 22. travnja! U sklopu još jednog susreta komentirat ćemo, dijeliti mišljenja,a prvenstveno uživati u čitanju svjetskog bestsellera Nizozemska kuća u nakladi Profila.

Knjigu je osvojilo sedam sretnih čitateljica koje će moći sudjelovati svojim pitanjima i komentarima u našem book clubu, a kako bi razgovor o knjizi bio dinamičniji, sudjelovat će naše dvije gošće, Luiza Bouharaoua i Nives Čavić te Journalova kolumnistica Ilina Cenov u ulozi moderatorice razgovora!

Ilina Cenov, Journalova dugogodišnja kolumnistica, redovito vam piše o svojim omiljenim knjigama i štivu koje bi vas moglo interesirati. Njezin je opus raznovrstan pa tako osim u knjigama stranih poznatih književnika, često komentira i odlična imena domaće književnosti. Pravnica po struci, ljubiteljica prirode i vintage mode provest će nas kroz još jedan zanimljiv razgovor o knjizi Ann Patchett.

U tom će joj se razgovoru pridružiti Luiza Bouharaoua, autorica proze i kratkih priča koja stoji iza mnogobrojnih književnih i umjetničkih programa, a posebice se ističe njezin rad u organizaciji Skribonauti u sklopu koje se provode književne radionice za marginalizirane skupine o kojima Luiza često govori. Dobitnica je književnih nagrada za svoja djela, a poznajemo je i po iskrenim razgovorima o društvenim problemima i otvaranju takvih tema.

Svoju će perspektivu raspravi donijeti i Nives Čavić koja stoji iza jednog od naših omiljenih Instagram i Facebook profila, Budi kulturan. Njezine su stranice go-to svakog ljubitelja umjetnosti i književnosti i na njima Nives redovito informira o nadolazećim kulturnim događajima koje želimo posjetiti, predstavama i novim knjigama. Često nas inspirira i raznim recenzijama, a posebice preporukama raznih istaknutih imena na našoj sceni.

Vrlo nas malo dijeli od novog izdanja Journal Book Cluba koji ćete moći popratiti, a uskoro vam donosimo više detalja!

Foto: Instagram / Ilina Cenov / Luiza Bouharaoua / Budi kulturan

Učitati još
Zatvori