Kristina Kuzmič, Osječanka s adresom u SAD-u broji tisuće pratitelja, a sad možemo nabaviti njezinu novu knjigu

Kristina Kuzmič, Osječanka s adresom u SAD-u broji tisuće pratitelja, a sad možemo nabaviti njezinu novu knjigu

Osječanka Kristina Kuzmič na Instagramu broji više od 480 tisuća pratitelja, a nemoguće je ne uočiti njezinu karizmu, duhovitost i iskrenost. Potporu joj je dala i legendarna voditeljica Oprah, ali njezin uspon u karijeri isprepleten je i brojnim osobnim prekretnicama.

Na izuzetno nepretenciozan, duhovit i inspirativan način, Kristina Kuzmič u hvaljenoj knjizi Drži se govori o svojem životu. Govori o odlasku u SAD za vrijeme rata u Hrvatskoj. O sebi kao djevojčici koja se u najosjetljivijoj dobi pokušava uklopiti u stranoj zemlji. O sebi kao mladoj ženi, bez sigurnog zaposlenja koja je postala samohrana majka dvoje djece. O ponovnom vjenčanju i balansiranju odgoja dvoje tinejdžera i malog djeteta i karijere. O tome kako je privukla Oprinu pažnju i postala pobjednica njezina televizijskog natjecanja, ali i važnim lekcijama koje je iz toga izvukla. 

Na društvenim mrežama Kristinu Kuzmič prati gotovo tri milijuna ljudi. Njezine snimke o roditeljstvu, kulinarstvu i životu općenito dosad su pregledane više od milijardu puta. Razlog njihove popularnosti jest taj što Kristina ne prikazuje svoj život kao život iz reklame, a vlastitu životnu priču kao pravocrtnu priču o uspjehu.

Foto: Instagram, Profil knjiga

Učitati još
Zatvori