imfckingstarboy autor je čiji su stihovi osvojili regiju
imfckingstarboy autor je čiji su stihovi osvojili regiju

imfckingstarboy autor je čiji su
stihovi osvojili regiju

Đura Kelj mladi je autor iz Srbije čijih je nekoliko izdanih knjiga na policama svih onih koji nisu zaboravili na ljubav. Romantik, kratak, jasan, nostalgičan, veliku je popularnost stekao na Instagramu imfckingstarboy gdje objavljuje citate iz svojih knjiga.

Mladi autor, stare teme

Autor je knjiga Mnoga ne možeš si mogla, Di si da prođe i Knjiga za more, a upravo je ova zadnja bila omiljeno štivo na plažama ove godine među mlađom i urbanom generacijom. Njegove pjesme su kratke, osvrti na osjećanja i emocije, svakodnevne situacije i prisjećanja. Kratkom formom jasno i bez okolišanja “gađa u sridu”. Njegovi inspirativni tekstovi dobar su light motiv svakoga dana i često volimo svraćati na njegove profile, a čini se da nismo i jedini jer njegova vojska obožavatelja raste iz dana u dan.

imfckingstarboy

Velika poruka njegovih misli, pjesama, citata i inspirativnih poruka je kako na kraju pronaći vlastiti mir i zavoljeti sebe. Svaka situacija u kojoj se nađemo bila ona dobra ili loša, naša je i s njome moramo naučiti živjeti. Nekada nas neke stvari i situacije dotaknu više, nekada manje, no uvijek im treba biti zajedničko jedno – glavu gore i idemo dalje. Proći će i ono dobro i ono loše. Živjeti u trenutku nije lako, ali uz knjige ovog autora svakodnevno se na radnom listajući možete prizemljiti i uzemljiti, a upravo to nam često treba.

Učitati još
Zatvori