Novi hrvatski book podcast naše blogerice koji ćete poželjeti poslušati

Novi hrvatski book podcast naše blogerice
koji ćete poželjeti poslušati

Instagram je bez sumnje oblikovao novi book community na kojem svakodnevno otkrivamo omiljene nam knjige tjedna i štivo koje želimo čitati narednih dana. Već godinama pratimo strane book influencere, a takav način dijeljenja ljubavi prema knjigama nije zaobišao ni Hrvatsku.

Iva Rajić odnosno Bibliovca već je godinama jedna od naših najdražih book – prvo blogerica, a zatim influencerica – s naših prostora. Njezine preporuke, ali i anegdote i priče koje dijeli, obožavamo popratiti i često nam u košaricu ‘kapne’ knjiga koju nam je baš ona preporučila. Tako nas je posebno razveselila vijest da Bibliovca odsad ima i book podcast!

Hrvatski book podcast koji ćete poželjeti poslušati

Prvi je uvodni podcast objavila prošli tjedan i tako uzbudljivo započela još jedan interesantni projekt vezan za književnost. U njemu je otkrila kako je ideja krenula nakon što je u prvom lockdownu imala nekoliko Instagram live razgovora s drugim book blogerima.

Od ovog bi podcasta tako mogli očekivati mnogo spontanog razgovora o knjigama, temama koje proizađu iz istih, zanimljivih životnih situacija i slično – potpuno nefiltrirano u Ivinom stilu. Moramo priznati da se itekako veselimo već prvom sljedećem pravom podcastu!

Foto: Unsplash, Iva Rajić / Bibliovca, Instagram

Učitati još
Zatvori