Danas počinje ultimativno događanje za knjigoljupce

Danas počinje ultimativno
događanje za knjigoljupce

Prvi proljetni dani idealni su za novo štivo, a jedno zanimljivo događanje odlična je prilika da pronađete ono savršeno za sebe. Umjesto klasičnih knjižara i knjižnica, ovih dana planiramo svratiti na simpatičan sajam BOOKA u Zagrebu koji počinje danas, a traje do 27. ožujka. Osim šarolike ponude, očekuje nas i popratan sadržaj, a o čemu se otočno radi otkrijte u nastavku!

pop-up-knjižara-2

BOOKA je sajam knjige i stripa koji se održava u velikoj dvorani Hala Zagreb koja se nalazi na Heinzelovoj 96 odnosno Slavonskoj aveniji. U organizaciji je Koncertne dvorane Tvornica kulture, a posjetiteljima omogućava široku ponudu knjiga, stripova i rijetkih izdanja na jednom mjestu. Ako želite obnoviti svoju knjižnicu, ovo je idealna prilika jer sve možete nabaviti po sajamskim cijenama odnosno super popustima. BOOKA okuplja brojne izdavače, one komercijalnije i one s nešto užom ponudom pa ćete tako naići na izdanja Fokusa, V.B.Z.-a, Sandorfa, Rockmarka, Hena com naklade, naklade Kršćanska sadašnjost, Nova stvarnost, Torpedo stripovi, Crtani romani show te izdanja Vuković-Runjić. To su tek neki od izlagača koji na BOOKA-u stižu s novitetima.

Sajam knjige i stripa donosi i brojne razgovore s književnicima i generalno interesantne književne susrete, a više otkrijte ovdje.

Foto: BOOKA, Pexels

Učitati još
Zatvori