Ballet Beautiful knjiga otkriva kako imati tijelo poput balerine

Ballet Beautiful knjiga otkriva kako
imati tijelo poput balerine

Amerikanka Mary Helen Bowers, odlučna u namjeri da svatko od nas otkrije plesačicu u sebi, odnosno balerinu, prije nekoliko godina pokrenula je Ballet Beautiful, danas svjetski poznat projekt, koji podrazumijeva inspirativne i inovativne serije personaliziranih vježbi i pomaže steći snažno, vitko i graciozno tijelo i držanje. Ova disciplina temeljena na baletu osvojila je cijeli svijet, a najviše smo o njoj uspjeli čuti od Viktorijinih anđelica, koje su Ballet Beautiful pretvorile u svoju svakodnevnu rutinu. Štoviše, uz Ballet Beautiful naročito vježbaju u mjesecima koji prethode velikom modnom showu Victoria’s Secreta, kako bi svoje tijelo dovele u najbolju formu. Lily Aldridge i Doutzen Kroes, samo su dva top modela poznata po vježbanju s Mary Helen Bowers.

Sve o njenim online programima možete doznati ovdje, a zanimljiv je podatak da je ova balerina surađivala i s Natalie Portman, pripremajući ju za ulogu u filmu Black Swan, za koji je glumica osvojila Oscara. Poanta Ballet Beautifula je da uz Mary Helen Bowers vježbate u bilo kojem kutu svijeta, kombinirajući u svom programu elemente klasičnog baleta s ciljanim vježbama istezanja kako bi dobili čvrsto i vitko tijelo plesačica. Novost koju Ballet Beautiful ove jeseni donosi nisu nove vježbe, već knjiga koju je izdala kuća Rizzoli.

Ballet for Life glossy knjiga

Knjiga Ballet for Life proteže se na 192 stranice i uvodi nas u svijet ove revolucionarne metode vježbanja. Uključuje vježbe, lekcije iz pravilnog držanja i wellness savjete, a sve to prate i prelijepe fotografije, točnije njih 150, koje potpisuju razni renomiranim fotografi. Za naslovnicu su Mary Helen Bowers fotografirali Inez & Vinoodh, koji također potpisuju i brojne fotografije unutar knjige. Predgovor je napisala jedna od najstrastvenijih polaznica programa, Lily Aldridge. Knjigu već sada možete nabaviti na Amazonu.

 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori