Kako su povezani svi vaši omiljeni crtići?

Kako su povezani svi vaši
omiljeni crtići?

Potraga za Nemom

Potraga za Nemom

Potraga za Nemom, a zatim i za Dory, Čudovišta sa sveučilišta, Wall-E, Ratatouille i Priča o igračkama, neki su od crtanih filmova koji su obilježili našu mladost, ali i odrasle godine, pa nas njihovi nastavci uvijek rado vraćaju u kina. Svim ovim crtićima zajednička je činjenica da ih je proizveo Pixar, slavni studio za kompjutersku animaciju, koji je u prošlosti često znao dovoditi gledatelje u sumnju da svi njegovi animirani filmovi dijele isti svemir, ista mjesta događanja te istu logistiku.

Ova ‘teorija zavjere’ dobila je svoje ime ‘The Pixar Universe’ i zabavlja obožavatelje već godinama, a da u njoj definitivno ima istine, prije nekoliko nam je tjedana do znanja napokon dao Disney, kada je objavio kratki film u kojem potvrđuje kako se u svakom Pixar crtiću vrlo diskretno pojavljuje lik iz nekog drugog Pixarovog crtića.

Crtani filmovi Priča o igračkama i Up!

Crtani filmovi Priča o igračkama i Up!

Djevojčica iz Potrage za Nemom nakon njega se pojavila u crtiću Izvrnuto Obrnuto, Sully iz Čudovišta sa sveučilišta pojavljuje se u Meridi Hrabroj, a Lotso iz Priče o igračkama ostvario je pojavljivanje u crtanom filmu Up! Simpatičan video o Pixarovim likovima koji mijenjaju svoje svijetove, no zapravo cijelo vrijeme postoje u istom, pogledajte u nastavku:

Učitati još
Zatvori