Sljedeće godine gledamo novog Grinča

Sljedeće godine gledamo novog Grinča

Grinč

Kako je Grinč ukrao Božić

Baš uoči ovogodišnjeg Božića počeli su u javnost izlaziti detalji o novom Grinču koji će ukrasti Božić 2018. Klasična priča Dr. Seussa o zločestom zelenom biću Grinču koji mrzi Božić poznata je svima do te mjere da se često s njim i uspoređujemo u stvarnom životu, stoga ne iznenađuje još jedna ekranizacija koja u kina dolazi sljedeće godine.

The Grinch

1966. prvi Grinč bio je Boris Karloff u animiranom filmu koji smo svi kao djeca gledali, zatim je 2000. ulogu preuzeo Jim Carrey u igranoj varijanti poznate priče, a 2018. će to biti obožavani Benedict Cumberbatch i kako prvi plakat crtanog filma kaže – bit će još zločestiji. Klasično zeleni plakat otkriva da će se u filmu pojaviti i mlađa verzija Grinča što znači da će radnja možda odstupiti od klasika. To bi dao naslutiti i jednostavan naslov filma – The Grinch umjesto How the Grinch Stole Christmas (Kako je Grinč ukrao Božić).

Benedict Cumberbatch u Sherlocku Holmesu

Benedict Cumberbatch u Sherlocku Holmesu

Prvi trailer se još uvijek čeka, no budući da je film najavljen još prošle godine čini se kako ne bi trebalo proći puno vremena do otkrivanja svih aduta najiščekivanijeg crtića 2018. godine.

Foto: screenshot

Učitati još
Zatvori