Jumanji je trenutno najgledaniji film u hrvatskim kinima

Jumanji je trenutno najgledaniji
film u hrvatskim kinima

jumanji-2

S početkom nove godine dobili smo novi broj 1 u kinima – Jumanji: Dobrodošli u džunglu ponovio je uspjeh iz 1995. i još jednom uzdrmao kino blagajne. Jedno je jasno, ovih blagdana najbolja zabava je u – džungli! Film je samo u prvih tjedan dana prikazivanja u Hrvatskoj pogledalo čak preko 34 tisuće gledatelja te je osim Posljednjeg Jedija i Ferdinanda iza sebe uvjerljivo ostavio i Najvećeg showmana s Hughom Jackmanom. Ovime je pokazano i dokazano da je Jumanji i dalje najpopularnija igra na svijetu koju žele zaigrati svi, i oni najmlađi i oni koji se tako osjećaju. Ovaj avanturistički spektakl pokazao se kao savršena zabava za sve generacije te su kino dvorane popunili svi uzrasti i svi se jednako dobro zabavili.

jumanji-3

Novi Jumanji dominira kino blagajnama diljem svijeta

Jumanji: Dobrodošli u džunglu zaludio je i publiku diljem svijeta. U Americi je do sada zaradio preko 185 milijuna dolara pa je samim time snimanje nastavka sasvim izvjesno. Film je stariju generaciju natjerao da se prisjete lijepih starih dana i prvog Jumanjija zajedno s nikada zaboravljenim Robinom Williamsom, a novu generaciju zauvijek uvukao u svoju čarobnu igru i još čarobniji svijet.

Osim publike novi Jumanji oduševio je i kritičare. Na popularnoj stranici Rotten Tomatoes ima ocjenu kritičara visokih 77 % dok je ocjena publike impresivnih 90%. Uz samu radnju filma, publika najviše hvali odličnu glumačku ekipu u kojoj su Dwayne Johnson i Kevin Hart briljirali uzajamnim šalama, a posebno se ističe Jack Black koji je savršeno odigrao ulogu umišljene srednjoškolke zarobljene u tijelu sredovječnog debeljuškastog muškarca. Tu su dakako i vrhunski specijalni efekti koji su naročito oduševili one željne akcije i avanture.

jumanji-1

Pogledajte ga u domaćim kinima

Avanturistički film Jumanji: Dobrodošli u džunglu direktan je nastavak hita iz 1995. godine u kojem su glavne uloge ostvarili Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart i Karen Gillan. U centru radnje je, kao i u prvom nastavku, najposebnija igra na svijetu – Jumanji – koja je jedva dočekala da bude ponovno zaigrana.No, za razliku od prvog nastavka kada je svijet Jumanjija došao u stvarni svijet, ovaj put glavni likovi odlaze u svijet Jumanjija gdje moraju, u realnim okolnostima, završiti igru ili će zauvijek ostati zatočeni u Jumanjiju. Da stvar bude zanimljivija, u igru su ušli u tijelima avatara koje su sami nasumično izabrali, ne znajući važnost svog odabira.

Film je režirao Jake Kasdan širokoj publici vjerojatno najpoznatiji po režiji humorističnih hitova Zločesta učiteljica i Snimka seksa s Cameron Diaz. Snimanje se odvijalo tijekom prošle godine na Havajima, a Dwayne Johnson izjavio je kako je ovaj nastavak ujedno i velika posveta tragično preminulom Robinu Williamsu koji je tumačio glavnu ulogu u prvom filmu.

Jumanji: Dobrodošli u džunglu u domaćim kinima možete pogledati i to u CineStar 2D, 3D i 4DX formatima!

Jumanji

Učitati još
Zatvori