Jessie Ware s dva odlična singla najavila glazbeni povratak

Jessie Ware s dva odlična singla
najavila glazbeni povratak

Jessie Ware na britanskoj i svjetskoj sceni pojavila se početkom desetljeća. Njezin prvi album Devotion predstavio ju je kao  potpunosti formiranu glazbenicu. Iza svake pjesma, među kojima je najveći uspjeh doživjela pjesma Wildest Moments, nalazio se spoj njezine prizemljene osobnosti i glas koji je s lakoćom spajao R&B, soul i zvuk britanske dance glazbe. Njezine pjesme brzo su odjeknule svjetskom glazbenom scenom i osvojile ne samo publiku koja je prepoznala i cijenila glazbeno umijeće iza svake pjesme, već i široke mase koje su u njezinoj glazbi pronašle svjež i ugodan zvuk. Pet godina nakon izlaska prvog albuma i tri godine nakon izlaska drugog albuma Tough Love, koji je obilježio niz odličnih pjesama i jednak zvuk koji levitira između prošlost i sadašnjosti, Jessie Ware je svoj veliki glazbeni povratak najavila s dva odlična nova singla.

VELIKI GLAZBENI POVRATAK JESSIE WARE

Nakon tri godine od izlaska posljednjeg albuma, Jessie Ware svoj je povratak na glazbenu scenu najavila pjesmom Midnight. Nova pjesma naslijedila je prepoznatljiv zvuk s prva dva albuma. Baš poput zvuka, singl Midnight nosi i prepoznatljivu ljubavnu tematiku kakvu je opjevala i na pravom i na drugom albumu. Jessie se još jednom upušta o melankoličnu melodiju kroz koju priča o magičnim i teškim trenucima koje donosi prava i sveobuhvatna ljubav. Baš kao što je to učinila s pjesmom Wildest Moments koja je prije pet godina bila njezin prvi svjetski hit, Jessie još jednom uzima istovremeno rijetki i naizgled sasvim običan trenutak i ispunjava ga dramatičnošću i elegancijom kakvu zaslužuje.

Nakon pjesme Midnight koja je izašla početkom kolovoza, Jessie je na jučer objavila pjesmu i spot za novi singl s trećeg albuma. Najnoviji singl Selfish Love svojom se glazbenom pričom nastavlja na pjesmu Midnight. Ljubavna tematika još jednom je opjevana kroz melankolične zvukove koji spajaju R&B i soul sa suptilnim prizvukom britanske dance glazbe. Istovremeno samozatajna i ekspresivna, nježna i moćna, pjesme Selfish Love i Midnight su na najbolji mogući način najavile album koji smo svi priželjkivali. Najnoviji singl donosi i vizualno impresivan spot u stilu romantičnog trilera koji možete pogledati u nastavku.

Foto: Instagram, YouTube

Učitati još
Zatvori