Još jedna humoristična serija koju obavezno pratimo

Još jedna humoristična serija
koju obavezno pratimo

Better Things 3

Better Things

Better Things je serija koja se počela emitirati 2016. godine i prije mjesec dana je završila svoju drugu sezonu. Dok čekamo da treća počne u 2018., donosimo nekoliko razloga zašto biste ju trebali pogledati. Prvi i osnovni jest taj da se radi o jako pametno, duhovito i zanimljivo napisanom scenariju, a radnja koja prati glumicu Sam Fox, samohranu majku, koja žonglira posao, karijeru u Hollywoodu i roditeljstvo te život s tri kćerke sve je nego dosadna i predvidljiva.

Genijalna Pamela Adlon

Drugi razlog je glumica, scenaristica i režiserka Pamela Adlon. Naime, ona potpisuje seriju – i scenarij, režiju, a i glavnu ulogu. Ova svestrana umjetnica najpoznatija je široj javnosti po svojim ulogama u serijama Californication i Louie, a sada napokon ima svoju autorsku seriju gdje njezin televizijski talent posve dolazi do izražaja.

Better Things 5

Better Things 4

Serija kotira prilično visoko po raznim kritičarskim forumima, na IMDb-u nosi prosječnu ocjenu 7,6, a i na Rotten Tomatoes drži visoko mjesto s prosječnom ocjenom 9,2 od 10. U moru humorističnih serija svakako ovih blagdana morate naći vremena i mjesta i za Better Things. Taman dok ne počne treća sezona.

Better Things 1

Better Things 2

Foto: Better Things

Učitati još
Zatvori