Je li je ovo novi James Bond?

Je li je ovo novi James Bond?

LONDON, ENGLAND - MAY 08: Tom Hiddleston attends the House Of Fraser British Academy Television Awards 2016 at the Royal Festival Hall on May 8, 2016 in London, England. (Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images)

Nakon što je osvojio gledatelje svojom ulogom britanskog špijuna Jonathana Pinea u hvaljenoj uzbudljivoj seriji The Night Manager, britanski glumac Tom Hiddleston našao se u centru pozornosti zbog nagađanja o njegovom mogućem sljedećem glumačkom angažmanu kao najpoznatiji britanski špijun James Bond.

U nekoliko navrata Tom je demantirao tu mogućnost, no u zadnjim televizijskim gostovanjima (npr. Graham Norton Show, 6. svibnja 2016.) na njemu karakterističan šarmantan način prilično je neuvjerljivo demantirao tu glasinu. Voditelj je poentirao da su izgledi njemu u korist veliki, što on nije demantirao, na radost gledatelja i obožavatelja.

Još se ne zna hoće li Daniel Craig nastaviti s ulogom Jamesa Bonda, no činjenica da su glasine sve jače i da se Tom Hiddleston sastao s režiserom Samom Mendesom, zaslužnim za nastavke ‘Spectre’ i ‘Skyfall’, stalno postavljaju sada već goruće pitanje o sljedećem Jamesu Bondu.

james bond slider

Osim Toma Hiddlestona, izgledni kandidati za ulogu najpoznatijeg špijuna još su, osim Daniela Craiga, Tom Hardy, Idris Elba te Henry Cavill koji se proslavio kao Superman. No, koji od njih će postati novi James Bond, svakako ćemo saznati na 007.com te prateći Facebook stranicu.

james bond slider

Foto: Getty Images

Učitati još
Zatvori