Fanovi Harryja Pottera, ovo je vijest dana za vas: Otvorena je online platforma Harry Potter At Home

Fanovi Harryja Pottera, ovo je vijest dana za vas: Otvorena je online platforma Harry Potter At Home

U ovim teškim i izazovnim vremenima svima nam treba nešto što će nas razveseliti i zabaviti kako bismo malo odmorili od svakodnevnih vijesti i barem nakratko zaboravili na samoizolaciju. Tako već danima online učimo plesati, vježbamo, obilazimo muzeje, putujemo najljepšim plažama svijeta i učimo kuhati. Vrijeme provedeno u samoizolaciji iskorištavamo i za sve one filmove i serije koje nemamo vremena pogledati i knjige koje nikako da pročitamo. A svoj doprinos dala je i slavna spisateljica J.K. Rowling koja je obožavateljima najpoznatijeg čarobnjaka na svijetu pripremila pravu poslasticu – online platformu Harry Potter at Home.

Harry Potter at Home

Plaforma Harry Potter at Home namijenjena je prvenstveno djeci, roditeljima i učiteljima kako bi svoju svakodnevicu obogatili s malo magije dok smo u karanteni zbog koronavirusa. Naravno, i svi ostali fanovi Harryja Pottera dobrodošli su zaviriti u svijet čarobnjaštva koji vas ni ovoga puta neće razočarati. Bilo da se tek prvi put susrećete s Hogwartsom ili ste Potterov obožavatelj oduvijek, na stranici ćete pronaći razne zanimljive stvari s kojima se možete zabaviti i upopuniti vrijeme.

Možete naučiti nove magične trikove pomoću video tutorijala, zabaviti se s raznim kvizovima i zagonetkama, virtualno posjetiti izložbu Harry Potter: A History of Magic i pronaći razne zanimljive članke. Osim toga, prva knjiga iz serijala, Harry Potter i kamen mudraca, dodana je u Audible-ovu biblioteku besplatnih knjiga kao dio partnerstva s platformom, čineći ju dostupnom na nekoliko različitih jezika i bez potrebe za pretplatu na uslugu audio knjiga u vlasništvu Amazona.

Više od dvadeset godina, Hogwarts je svima bio mjesto za bijeg – čitateljima i obožavateljima, mladima i starima. Tijekom ovih čudnih vremena kad se okrećemo sami sebi i pokušavamo prebroditi sve nedaće, želimo vam poželjeti dobrodošlicu u Hogwarts, gdje ćete naći prijateljsko utočište, stoji na stranici kao najbolji poziv da ponovno zavirite u magični svijet Harryja Pottera.

Foto: Unsplash

Učitati još
Zatvori