Beni Ducent & Sara Kajari novi je duo na glazbenoj sceni – poslušajte njihov album Znakovi
Beni Ducent & Sara Kajari novi je duo na glazbenoj sceni – poslušajte njihov album Znakovi

Beni Ducent & Sara Kajari novi je duo na glazbenoj sceni – poslušajte njihov album Znakovi

Beni Ducent & Sara Kajari novi je duo na glazbenoj sceni, a svojim prvim albumom Znakovi najavljuju vruće klupsko ljeto! Energični elektronički zvukovi i plesni ritmovi koji prolaze kroz mnoge glazbene pravce, od popa, r’n’b i trapa do hip-hopa i housea, obećavaju im visoku poziciju na hrvatskoj klupskoj glazbenoj sceni.

Album Znakovi sastavljen je od 11 pjesama, a ugledao je svjetlo dana nakon tri singla s albuma koji su objavljeni prošle godine i još uvijek se ne skidaju s playlista mnogih radijskih postaja, a vjerujemo kako će se i mnoge druge uskoro zavrtjeti po eterima.

Beni Ducent & Sara Kajari

Spoj različitih žanrova

Ovo je projekt u koji smo uložili puno truda i vremena da zvuči baš kao što smo i zamislili. Počelo je spontano, jednim poslanim beatom i porukom “evo ti, piši na ovo”. Tako je nastala pjesma ‘Znakovi’, nakon koje su se iduće pjesme zakotrljale i odlučili smo ih zaokružiti u album, ističe kantautorica Sara Kajari.

Na albumu je ovaj dvojac radio preko godinu dana i na njemu su kombinirali elektroniku i r’n’b, a na kraju su se tu upleli i pop i hip hop. Beni i Sara službeno su predstavili album koncertom u klubu Peti kupe (Zagreb) i pokazali kako će zabava izgledati dok su njih dvoje na pozornici.

Beni Ducent & Sara Kajari

Poslušajte ga!

Podsjetimo se, Beni Ducent je ravnatelj škole za audio inženjering i glazbenu produkciju već više od 15 godina, a Saru je upoznao na projektu The Songwriting Week! koji je pokrenuo 2022. godine. Iako je već imala nekoliko glazbenih izdanja, ovo je možda prava prilika da ju i šira publika upozna. Navode kako im je s jedne strane bilo izazovno raditi skupa na materijalu, pošto dolaze iz dva odvojena glazbena svijeta, ali s druge strane jako inspirativno jer su u procesu naučili nešto novo, kao i odlike suprotnog glazbenog žanra.

Pjesme na albumu Znakovi nose zvukovi karaktera iz različitih dekada, uz spoj moderne produkcije. Cijeli album Znakovi možete preslušati ovdje, a u nastavku vas čeka pjesma Ovaj san.

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori