Nela se na Zagrebačkom festivalu predstavila snažnom baladom ‘Sto godina’

Nela se na Zagrebačkom festivalu predstavila snažnom baladom ‘Sto godina’

Hrvatski “San Remo“, poznatiji domaćoj publici pod nazivom Zagrebački festival, održan je u četvrtak navečer u City Plazi Zagreb. Bilo je to već 69. izdanje Zagrebačkog festivala koji je okupio brojne izvođače, a kroz večer su goste vodili Duško Ćurlić i Iva Šulentić.

Pobjednička pjesma prošlogodišnjeg 68. Zagrebačkog festivala, Ptice u izvedbi Matije Cveka, ove će godine je dobila nagradu i za najemitiraniju festivalsku pjesmu u 2021.

Matija Cvek ove godine potpisuje i vrlo snažnu baladu Sto godina zajedno s Nenadom Ninčevićem koju je izvela Nela, mlada i talentirana pjevačica prepoznatljivog vokala.

Nela iza sebe broji singlove koji osvajaju radijske postaje, kao što su Problem, Netko kao ti te pjesmu Melodrama po kojoj je njen prvi studijski album dobio ime.

Nela Sto godina opisuje kao snažnu baladu za koju vjeruje kako će se zaista slušati idućih sto godina. Mislim da je ovakva pjesma nedostajala mom dosadašnjem opusu – izjavila je Nela.

Vjerujem da se neće samo slušati, već i pjevati idućih sto godina. Matija i Neno su zaslužni za prikaz snažnih emocija kojih ova balada ima, a Studio Republika (Vlaho Arbulić i Mihovil Šoštarić) za nepogrešiv aražman i produkciju. Na meni je samo bilo te emocije podijeliti s publikom.

Kao i uvijek, sada je i Zagrebački festival osvojila svojim prepoznatljivim snažnim vokalom, a pripalo joj je treće mjesto koje s istim brojem bodova dijeli sa Zembom Latifom i pjesmom Loše stvari.

Učitati još
Zatvori