Mali krug velikih ljudi: U Zagrebu se sprema koncert za Massima
Mali krug velikih ljudi: U Zagrebu se sprema koncert za Massima

Mali krug velikih ljudi: U Zagrebu se
sprema koncert za Massima

“Kažu da se sve u životu događa s razlogom. Puno je signala dok koračamo kroz život, ali ih ne vidimo na vrijeme, prepoznajemo ih tek kada se sve dogodi i prođe. 5. studeni 2022. godine maestralan, ali nažalost, posljednji Massimov koncert u Areni Zagreb. 14. studeni 2023. godine, Lauba, Mali krug velikih ljudi, koncert “Za Massima”. Eto i sam mjesec ima zorno ime. Studeni. Upravo radi te studeni koja me zatočila, opet simbolično, na Massimov rođendan, rodila se ideja napraviti koncert Massimovih pjesama. Razlog da bude tu, kroz svoju glazbu, kroz svoje prijatelje i kolege. Kroz svoju publiku”, otkrila je Massimova supruga Eni Kondić.

Massimo

U zagrebačkoj Laubi, 14. studenog Massimovi prijatelji i kolege, na ideju njegove supruge Eni Kondić održat će koncert “Za Massima – Mali krug velikih ljudi”Nina Badrić, Neno Belan, Matija Cvek, Sergej Ćetković, Ivan Dečak, Dino Jelusić, Meritas i Vanna  otpjevat će hitove koje je Massimo pjevao na svom najvećem, ali nažalost i posljednjem koncertu u zagrebačkoj Areni prošle godine.

Čitav koncept, izvođače i ekipu koja stoji iza projekta odabrala je Massimova supruga Eni Kondić koja ovim koncertom želi dati posvetu Massimu, njegovom radu, umjetnosti i prije svega zahvaliti njegovoj publici koja ga je toliko voljela i štovala.

Na koncertu će nastupiti Massimov bend u sastavu – Ivan Pešut, Marko Matošević, Gojko Tomljanović, Boris Popov, Alen Svetopetrić, te Bruno Urlić. Uz njih svoj će doprinos dati i Massimovi prijatelji i dragi kolege Ivo Popeskić, Bruno Kovačić, Igor Geržina i Predrag Peggy Martinjak.

Za svakog od osam vokalista Eni je pomno odabrala pjesme koje će izvesti i svima je bila čast preuzeti odgovornost da ponovno udahnu život Massimovim pjesmama. Ali priznaju, koliko god emotivno osjećaju teret Massimova nasljeđa toliko ih veseli da će pred Massimovim obožavateljima još jednom oživjeti sjećanje na tog velikog umjetnika.

Ulaznice za koncert u zagrebačkoj Laubi su u prodaji u sustavu Entrio.

Foto: Marija Laća, PR

Učitati još
Zatvori