Wu-Tang Clan, Fatboy Slim, Nina Kravitz i mnogi drugi na Sea Star Stream festivalu ovog vikenda

Wu-Tang Clan, Fatboy Slim, Nina Kravitz i mnogi drugi na Sea Star Stream festivalu ovog vikenda

Četvrti Sea Star službeno je prebačen na 2021. godinu, no organizatori iz EXIT tima pobrinuli su se da na datume kada se originalno trebao održati, od četvrtka 21. do nedjelje 24. svibnja, predstave prvi regionalni streaming festival! Kad već ne možemo uživati u Umagu ovaj vikend tulumarit ćemo doma uz Sea Star Stream festival.

Sea Star Stream Festival

Četvrti Sea Star službeno je prebačen na 2021. godinu, no organizatori iz EXIT tima pobrinuli su se da na datume kada se originalno trebao održati, od četvrtka 21. do nedjelje 24. svibnja, predstave prvi regionalni streaming festival! Sea Star Stream Festival donosi nastupe globalnih superzvijezda i regionalnih glazbenih heroja koji su od 2017. do 2019. ispisivali povijest u umaškoj laguni Stella Maris. Wu-Tang Clan, Fatboy Slim, Nina Kraviz, Modestep, Dubioza Kolektiv, Hladno pivo, Bajaga i Instruktori, Urban & 4, Vojko V, Nipplepeople, Spiller, Umek, Petar Dundov, Marko Nastić, Elemental i Sassja glazbenici su uz čije će snimke nastupa s dvije glavne scene Sea Stara – Addiko Tesla pozornice i Nautilus Arene – publika i ovog svibnja barem virtualno moći skočiti do Umaga.

Nastupi će se emitirati u pravoj festivalskoj formi i satnici, od četvrtka do nedjelje s početkom u 19:00 i 19:30 sati na službenoj web i Facebook stranici Sea Star Festivala. A evo i satnice:

Petak, 22. svibnja

19:00 – Sassja
20:00 – Modestep
20:40 – Wu-Tang Clan
22:00 – Umek

Subota, 23. svibnja

19:00 – Hladno Pivo
20:00 – Bajaga i Instruktori
21:30 – Fatboy Slim
23:10 – Petar Dundov

Nedjelja, 24. svibnja

19:00 – Elemental
20:00 – Urban & 4
21:00 – Dubioza Kolektiv
22:30 – Marko Nastić

Četvrti Sea Star prebačen na iduću godinu- datumi i izvođači isti

Četvrto izdanje Sea Stara s kompletnim dosad potvrđenim lineupom dobilo je nove datume u 2021. godini. Novi festivalski termin je još bolji, jer je tjedan dana bliži ljetu, pa će nas u petak 28. i u subotu 29. svibnja 2021. dočekati jedan od najvećih hip hop sastava u povijesti Cypress Hill uz cjelokupni ovogodišnji lineup. Sve kupljene ulaznice, prijevozi i smještaji vrijede za 2021., a svi kupci kojima novi datumi ne odgovaraju moći će ostvariti povrat novca. Čim budu dostupne informacije o načinu povrata bit će objavljene na službenim web stranicama i društvenim mrežama festivala. Time je Sea Star postao i jedini festival u Hrvatskoj, ali i cijeloj regiji koji uz nove datume ima i potvrdu nastupa svih prethodno potvrđenih izvođača, a organizatori najavljuju da će i ovaj popis dodatno proširiti.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori