Vodimo vas na koncert Borisa Štoka u zagrebačkom Saxu

Vodimo vas na koncert Borisa Štoka
u zagrebačkom Saxu

Boris Štok u zagrebačkom Saxu

Riječki glazbenik Boris Štok nastupiti će u zagrebačkom klubu Sax u petak, 8. studenog.

Na novi zagrebački nastup Boris Štok stiže nakon predstavljanja singla “Još uvijek”, koji će svoju premijeru doživjeti sredinom listopada. U pjesmi kao i u pripadajućem videospotu u režiji Marcelle Zanki gostuje glumica Nataša Janjić. To je, nakon “Samo trag” druga izdvojena skladba sa studijskog albuma koji će biti objavljen iduće godine.

Upravo će publika u Saxu po prvi put uživo čuti novu Borisovu pjesmu, zajedno s cijelim nizom dosadašnjih singlova kao što su “Ispod kože”, “Kao mi”, “Ove misli”, “Dodiri”, “Voli me još ovu noć” i “Baby Baby”.

Ulaznice u pretprodaji iznose 50 kn, a na dan koncerta 70 kn.Kupiti se mogu na blagajni Saxa, isključivo tijekom radnog vremena kluba, a više informacija može se dobiti na telefon 01 / 4872 836, webu kluba www.sax-zg.hr i službenoj Facebook stranici.

Ovim putem možete osvojiti dvije ulaznice za koncert Borisa Štoka, ako pošaljete svoje ime i prezime te adresu na ifeellucky@journal.hr s predmetom e-maila “BORIS ŠTOK” do 22. listopada u 8 ujutro kada objavljujemo sretne dobitnike. Također, kako biste bili u prilici osvojiti ulaznice, ispod Facebook objave ovog članka u komentarima morate označiti prijateljicu ili blisku osobu koja bi isto voljela sudjelovati u darivanju.

Učitati još
Zatvori