Vitamin Disco u Jabuci liječi zimsku depresiju

Vitamin Disco u Jabuci liječi
zimsku depresiju

Ovoga petka vitaminska bomba opet pada na Jabuku. U disco groznici koja trese Zagreb, ovaj će program zagrijati publiku glazbenim hitovima.

DJ-i Dante Sentimento i Točh po četvrti će put svojom glazbenom selekcijom privremeno izliječiti krizu zbog manjka plesne muzike. Estetika, atmosfera i selekcija negdje su na pola puta između alternative i mainstreama, suvremene i starije glazbe, s discom kao lajtmotivom. Vitamin Disco djeluje već godinu dana i rok trajanja mu je neograničen. Njihov je dom kultni klub Jabuka, a upad je besplatan.

Kako poručuju iz Vitamina Disco:

UPUTE ZA UPOTREBU: Dovoljan je samo ulazak u klub Jabuku na spomenuti datum, vitamini će sami početi djelovati, a dress code je na vama – sve je dozvoljeno

UPOZORENJA: Samo za odrasle +18
Preporučene noćne doze ne smiju se prekoračiti

NAPOMENE: Dodatak supstanci nije nadomjestak ili zamjena za uravnoteženu večer, važno je držati se raznovrsne zabave i zdravog načina života

UVJETI ČUVANJA: vitamin Disco čuva se u Jabuci od 23h do 5h

SASTOJCI: Grace Jones, Cerrone, France Joli, Ryan Paris, Sylvester, Rick James, Saada Bonaire, Prince, Ace Frehley, Kasso, Arian, Boban Petrović, Dan Hartman, Donna Summer, Rene & Angela, K.I.D., Oliver Mandić i mnogi drugi kako bi doživljaj disco groznice bio na vrhuncu.

Više o jedinstvenom eventu saznajte na Facebook stranici događaja.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori