Čak pet dana odličnih koncerata čekaju vas u Savskoj

Čak pet dana odličnih koncerata
čekaju vas u Savskoj

6. rođendan Vintage Industrial Bara

Svi ljubitelji dobre glazbe od 12. do 16. prosinca uživat će u rođendanskoj proslavi u Savskoj 160 za koju su organizatori pripremili koncertni program koji će zadovoljiti svačije potrebe. A ako se muvate oko Savske 160 i preko dana, svratite do dnevnog boravka Grif Bara u kojem vas čekaju happy hour pogodnosti kroz kave i piva.
Ujedno je ovo i druga godina od kako nas je napustio Deda, kojemu su organizatori posvetili rođendansku subotu 15. prosinca s glazbom i druženjem uz klopu i cugu.

Sljedećih pet dana čeka vas odličan raspored, krenimo redom:

DAN 1 12/12
Juda Records Show: Mr. Albino / Detroit Groove Gang / PBO
Ulaz je slobodan

Prvi dan rođendana  dodjelili su nezavisnoj diskografskoj & booking kući ‘Juda Records‘, koja je osnovana 18.05.2016. godine u Sinju. Iza njih je preko 200 koncerata, a iz roostera izvođača nastupaju zagrebački bendovi Mr. Albino & Detroit Groove Gang te sinjski PBO – iza kojeg stoji bubnjar M.O.R.T.-a Mile Mijač.

DAN 2 13/12
Partibrejkers
Karte 80/100 kn I Prodaja VIB & Dirty Old Shop

Kako proslaviti još jedan rođendan bez regionalne glazbene ikone Partibrejkersa? Nikako! Zato 13. prosinca ne propustite njihov povratak u Savsku 160.

DAN 3 14/12
Rođendanska redaljka: Elephant Stalker / From Another Mother / Killed A Fox / DeLorean Band s gostima iz Cojonesa i prijatelji
Ulaz je 20 kuna – blagajna kluba na dan koncerta

Šest godina rocka, znoja, alkohola, udaraca, smijeha, suza, zaruka, proslava, tugovanja… i tko zna čega sve nije bilo u Savskoj 160, a kako to najbolje proslaviti? Pozivamo vas na ultimativnu rock redaljku sa paletom odličnih bendova. Tu su naši mili povratnici na scenu Elephant Stalker, kaotični i genijalni From Another Mother, đavolje ubojice lisica Killed A Fox te na kraju super-grupni paket DeLorean Band s članovima i dodanim članovima Cojonesa, House Of Pabla i prijateljima.

DAN 4 15/12
Grandpa’s Finest: Vintage Rock Forces / Mojo Stuff & gosti
Ulaz je slobodan

Najbitniji dan rođendana jest subota 15. Prosinca kad Deda otvara vrata Vintage Industriala i poziva vas na koju cugu previše dok će glazbeni rock presjek isporučiti Mojo Stuff, Vintage Rock Forces (Božić/Pintarić/Krkač) & gosti. Sjetite se duge bijele brade i popijte jednu u njegovo ime.

DAN 5 16/12
Sham 69
Karte 45/60 kn i Prodaja VIB & Dirty Old Shop

Rođendanski tjedan upotpunit će se 16. prosinca nedeljnim koncertom londonskih punk rock legendi Sham 69, koji su na sceni već ravno 43 godine.

Učitati još
Zatvori