Veliki koncert Saše Lozara u klubu Sax ove subote

Veliki koncert Saše Lozara u
klubu Sax ove subote

Koncert Saše Lozara bit će vrlo intiman, no prije svega glazbeno zabavan. Svojim osebujnim talentom i toplim vokalom izvodit će svoje omiljene hitove poput Tajno, Da, Šala, Nemoćan pred njom, Opčinjen, Nitko kao mi, 365, te obrade poput Molitve za Magdalenu, Mjesto za dvoje, Samo za taj osjećaj, Lady, Somebody To Love.

U društvu prave glazbene elite i odličnih gostiju poput Ante Pecotića gitarista koji je ujedno i autor Nemoćan pred njom, omiljene Sasine balade. U ovom sjajnom društvu je i jedan od naših najboljih saksofonista – Igor Geržina. Baby Dooks gostovat će u posljednjem singlu –  Šali te Predrag Martinjak.

Saša će nastupiti u pratnji svog benda: klavijature – Filip Gjud, gitara – Marko Turkalj, bas – Nino Krznarić, bubanj – Mario Klarić, Lozar najavljuje odličan klupski koncert za sve glazbene sladokusce koje poziva da mu se pridruže 9. veljače u klubu Sax!

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na blagajni kluba Sax! po cijeni od 60 kuna u pretprodaji i 80 kuna na dan koncerta, svakim radnim danom i subotom od 20 sati.

Foto: Dijana Ljubanović

Učitati još
Zatvori