Vannin novi spot sniman je u jednoj od najljepših kuća u Hrvatskoj

Vannin novi spot sniman je u jednoj od
najljepših kuća u Hrvatskoj

Ovih dana Vanna je za svoj novi singl “Loš trenutak”, pjesmu koju je izvela u finalu popularnog tv showa “The Voice” u duetu s finalistom iz svojeg tima Filipom Rudanom, snimila spot u bajkovitoj Casa Nube u Gorskom Kotaru.

Atmosfera pjesme savršeno se uklopila u živopisni krajolik u kojem ova prekrasna kuća plijeni svojom ljepotom u svakom smislu. Iako je na osami, baš to ju čini posebnom. Kako je njen vlasnik Filip Oblak istaknuo, kuća je zamišljena kao dio šume, s velikim staklenim stijenama koje reflektiraju okolinu, što je vizualno atraktivno, ali i funkcionalno jer se danju ne vidi unutra, pa gosti imaju potpunu privatnost. Ta moderna kuća čija je fasada od sibirskog ariša zamišljena je kao suvremena inačica nekadašnjih kuća kakve su se gradile u Gorskom Kotaru.

“Loš trenutak” Vannina je autorska pjesma i nalazi se na aktualnom albumu “Izmiješane boje” nominiranom za nagradu Porin u dvije kategorije; Najbolji album godine i Najbolji pop album godine. Ekipu koja je snimila spot činili su Dario Lepoglavec iz “Darpro tv-a”, PR Lana Martinjak iz Bonton Musica, make up artistica Sanja Agić, s kojom Vanna surađuje godinama, kao i “Ruža Pure Aveda” zadužena za Vanninu frizuru za koju se pobrinula Kristina Breščaković.

Između ostalih kreacija, posebno se u ovom spotu ističe haljina poznate hrvatske dizajnerice Matije Vuice s kojom Vanna surađuje dugi niz godina.

Foto: Danijel Brezak

Učitati još
Zatvori