Trogir dočekao najljepši zalazak sunca uz Petra Grašu na KulaKula festivalu

Trogir dočekao najljepši zalazak sunca uz
Petra Grašu na KulaKula festivalu

Zalazak sunca za pamćenje uz predivnu glazbenu kulisu odvio se ovog petka na bazenu trogirskog hotela Brown Beach House. Zatvoreno je tako četvrto izdanje KulaKula festivala za ovu godinu na najljepši mogući način – nastupom Petra Graše u acoustic izdanju programa koji su organizatori nazvali KulaKula Sunset Session.

KulaKula Sunset Session

Poznati festivalski brand KulaKula stalno nas iznenađuje novim lokacijama i posebnim glazbenim sadržajem, a ovog puta fotografije zaista govore više od riječi. Izvedbom hita “Šporke riči” u zalazak sunca sve prisutne oduševio je Petar Grašo i tako otvorio prvo izdanje programa ovog festivala.
Kuriozitet se dogodio već na samom početku koncerta kada je organizator festivala Antonio Franić najavio i iduće, jubilarno peto izdanje festivala koje će se održati u kolovozu 2022.u trogirskoj Kuli Kamerlengo, a na kojem će nastupiti upravo Petar Grašo.

Miljenik žena

Ovaj koncert bio je tako prava uvertira u iduće ljeto, a izvedbe hitova “Ljubav jedne žene”, “Trebam nekoga”, “Moje zlato”, “Ako te pitaju” ostat će za dugo sjećanje do idućeg ljeta. Da je Petar Grašo miljenik ženske publike već je odavno poznato ali posebne simpatije izazvao je zbor “nevista” koje su mu se pridružile oko klavijatura za izvedbe tog poznatog hita kao i gomila upaljenih prskalica na izvedbi pjesme “Volim i postojim” koja je tako ispratila ovu trogirsku ljetnu sezonu u tople rujanske dane i najavila nam neke nove glazbene priče KulaKula festivala.

Foto: Franko Kelam

Učitati još
Zatvori