Poslušajte ljubavnu i plesnu pjesmu uz koju ćete provesti najljepše ljeto
Poslušajte ljubavnu i plesnu pjesmu uz koju ćete provesti najljepše ljeto

Poslušajte ljubavnu i plesnu pjesmu uz koju
ćete provesti najljepše ljeto

Mlada pjevačka zvijezda u nastajanju, Tia Miljanović publiku je osvojila fantastičnim singlovima ‘Ego’ i ‘Voli me do neba’. Nastavlja u revijalnom tonu te predstavlja glazbenu poslasticu koju karakteriziraju specifični i jaki tekstualni momenti. Nakon zapaženog nastupa na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu s pjesmom ‘Ta’ predstavlja i spot idealan za duge ljetne dane i nezaboravne izlaske.

„Svi dobro znaju koliko sam čekala da ova pjesma izađe. Dugo smo pripremali izlazak jer smo čekali savršen tajming. Smatrali smo da je Zagrebački festival odličan za predstavljanje same pjesme. Očekivala sam da će rekacija publike biti dobra zato što je pjesma ljubavna i plesna te se uklapa u ljetni period.

Nakon festivala krenuli smo u realizaciju spota, a ideja je nastala skroz spontano. Posebno mi je drago što je snimamo u mom rodnom gradu Rijeci te smo snimali na nekoliko lokacija, od Kostrene pa sve do Opatije. Na snimanju smo se stvarno dobro zabavili i bila je opuštena atmosfera. Vladala je pozitivna energija, što mislim da se može uočiti u samom spotu.

Željela sam ispričati realnu i simple priču u kojoj se svatko može pronaći, a vizuali i lokacije savršeno su se uklopili u cijeli ljetni vibe. Bilo mi je ugodno snimati sa Stjepanom jer ga dugo znam. Imala sam priliku raditi s ljudima koji su se stvarno potrudili ostvariti moje ideje. Voljela bih da ljudi uz moju pjesmu provedu najljepše ljeto jer smo postavili dobar start“, ispričala je Tia.

Pjesma ‘Ta’ prekrasna je ljetna priča puna pozitivne energije u kojoj vladaju povezanost, osmijeh i empatija. Moramo napomenuti da nam ovih dana jednostavno ne izlazi iz glave. U nastavku donosimo videospot koji će vas teleportirati tamo gdje ljubav počinje, a ljeto nikada ne završava.

Učitati još
Zatvori