Ed Sheeran i Taylor Swift imaju novu glazbenu suradnju koja već broji milijune pregleda

Ed Sheeran i Taylor Swift imaju novu glazbenu suradnju koja već broji milijune pregleda

Ed Sheeran i Taylor Swift najveće su glazbene svijet u pop glazbi današnjice. Oboje su prošle godine izbacili nove albume i zauzeli još jednom top mjesta na ljestvicama, a njihove prethodne suradnje rezultirale su oduševljenjem obožavatelja. Tijekom godina su radili na pjesmi Everything Has Changed s Taylorinog albuma Red, zatim End Game s albuma Reputation i Run s posljednjeg reizdanja albuma Red. Sad se prvi put Swift pridružila Sheeranovom albumu.

Nova verzija pjesme The Joker and the Queen

Dugogodišnji prijatelji koji su karijeru startali otprilike u isto vrijeme prije više od deset godina imaju novu suradnju i to za četvrti album Eda Sheeran = koji se ne skida s glazbenih trending lista.

The Joker and the Queen četvrti je singl njegovog albuma, a sad je stigla nova verzija pjesme s Taylor Swift, ali i popratni video spot. Interesantno je da su 2012. godine u spotu za Everything Has Changed klince glumili Ava Ames i Jack Lewis. Na iznenađenje i oduševljenje obožavatelja, u novom spotom pojavljuju se upravo isti glumci. Spot za Everything Has Changed danas ima 373 milijuna pregleda, a ne sumnjamo da će vrtoglavi uspjeh i gledanost dostići i najnovija verzija pjesme The Joker and the Queen.

Spot tako nastavlja funkcionirati kao coming of age priča i prati Avu i Jacka, danas 18-godišnjake, koji kreću na fakultet i prolaze novo životno poglavlje. Kao i sve s potpisom Taylor Swift, tako i ovaj video ima pregršt skrivenih poruka, kako ih fanovi vole zvati – easter eggs. Primjerice, kad u spotu vidimo da Ava u bilježnicu zapisuje broj 13 to je zapravo Taylorin najdraži broj, a poruka na mobitelu između dva lika stvarna je poruka koju su Sheeran i Swift razmjenili 2015. godine. Baladu su napisali njih dvoje u suradnji s tekstopiscima Johnnyjem McDaidom, Fredom Gibsonom i Samom Romanom.

The Joker and the Queen s Taylor Swift je vani. Taylor i ja prvi smo put napisali i snimili zajedničku pjesmu 2012., prije deset godina. Počašćen sam što se pridružila ovoj pjesmi. Ne samo da je najbolja kantautorica u svijetu nego je i vrlo bliska prijateljica. Sretan sam što je imam u svom životu“, napisao je između ostalog Ed Sheeran na svom profilu.

Foto: Profimedia.hr

Učitati još
Zatvori