Srbiju će na Eurosongu predstavljati Teya Dora. Jeste li poslušali njezinu pjesmu?
Srbiju će na Eurosongu predstavljati Teya Dora. Jeste li poslušali njezinu pjesmu?

Srbiju će na Eurosongu predstavljati Teya Dora. Jeste li poslušali njezinu pjesmu?

Teodora Pavlovska javnosti poznatija kao Teya Dora pobjednica je ovogodišnjeg natjecanja Pesma za Evroviziju 2024, a talentirana kantautorica pjesmom Ramonda, koja je osvojila simpatije publike, predstavljat će Srbiju na Eurosongu u Malmeu. Teya Dora ekskluzivno za Journal podijelila je prve dojmove nakon pobjede.

Velika čast i odgovornost! Osjećam da imam šta da pružim i pokažem svijetu, a da isto tako pošaljem poruku koja je važna za naš narod!, istaknula je.

Ramonda

Nakon velikog uspjeha pjesme Džanum, umjetnica je povjerenje publike opravdala i pjesmom Ramonda, koja je odmah naišla na pozitivne reakcije i uvrstila se među ovogodišnje favorite za predstavnike Srbije na Eurosongu. Teya Dora je koautorica glazbe, teksta i produkcije. Iza glazbe i produkcije autorski stoji i Luka Jovanović – Luxonee, dok je tekst napisan u suradnji s Andrijanom Kadovićem – Ajzijem.

Pobjednička pjesma ima i spot, koji vizualno dočarava emotivan tekst i prenosi atmosferu pesme. The light shines in the darkness, and the darkness can never extinguish it, stoji kao poruka na početku spota, a ujedno je i motiv pjesme. Režiju potpisuje Rebi, dok je direktor fotografije Vlada Đurić.

 

Teya Dora se ubraja među mlade umjetnice koje su se na regionalnoj glazbenoj sceni istaknule autentičnim izrazom, a njena interpretacija na finalnoj večeri natjecanja Pesma za Evroviziju 2024 to potvrđuje. Sjajni scenski efekti, kostim i vokalna izvedba, dali su nastup koji je naišao na odobravanje, kako predstavnika stručnog žirija, tako i publike.

*Sadržaj je preuzet sa Journal.rs.

Foto: @iamteyadora
Hair: @hairstylenr
MUA: @lukayamilica
Styling: @minacvetinovic @prgav

Učitati još
Zatvori