Tena Vodopija predstavila pjesmu Porota

Tena Vodopija predstavila pjesmu Porota

Pjesma o bivšoj ljubavi

Porota je pjesma s kojom talentirana glazbenica Tena Vodopija kreće u samostalnu glazbenu karijeru, predstavljajući svoj specifičan i prepoznatljiv glazbeni i osobni izričaj, a u pjesmi gostuje i poznati španjolski violinist Miguel Lara koji je tijekom svoje dugogodišnje karijere nastupao na brojnim pozornicama djelivši ih s velikim imenima klupske glazbe poput Calvina Harrisa i Bob Sinclaira.

Pjesma govori o kraju ljubavi dvoje ljudi, čiji problem nije nedostatak iste, već nekompatibilnost i nerazumijevanje. Kroz takvu sam ljubavnu priču prošla sama i htjela sam podijeliti svoje osjećaje jer to najlakše radim kroz glazbu. Uživali smo u svakom trenutku stvaranja pjesme i spota! Porota je napokon vani. Ogolila sam potpuno svoju dušu, otkrila je Tena detalje pjesme s kojom kreće u osvajanje glazbene scene. Pjesmu Porota napisala je Maja Vasilj, a aranžman i produkciju potpisuje Zvonimir Dusper-Dus. Video spot je radila kuća ELES Films snimivši ga na nekoliko atraktivnih lokacija na prekrasom otoku Braču.

Svestrana poduzetnica i umjetnica

No, Tena je već odavno osvojila javnost svojim brendom nakita od bisera koji potpisuje kao dizajnerica, ali i kao vlasnica kultnog zagrebačkog kafića Gavella i popularne Drame, omiljenog mjesta okupljanja zagrebačke urbane scene. Također, bavi se i dizajnom te rekonstrukcijom interijera. Upravo sad radi na rekonstrukciji kamene vile kod Omiša koju će pretvoriti u jednu od najinteresantnijih kuća srednje Dalmacije.

Poduzetništvo je bio nelogičan slijed u mojoj karijeri s obzirom na to da mi se roditelji bave diplomacijom i dugo su živjeli van granica Lijepe naše. No, ja sam oduvijek svoja i željela sam isprobati nešto novo. Počeci su bili teški jer sam učila na vlastitim greškama i svaku grešku sam plaćala sama, ali mislim da je to bio najbolji put, zaključuje ova svestrana poduzetnica i umjetnica.

Radeći više poslova istovremeno uvijek je pronalazila vremena za svoju prvu ljubav – pjevanje. Od treće godine pjevala je u poznatom dječjem zboru Klinci s Ribnjaka. Logičan nastavak glazbenog djelovanja bili su nastupi s brojnim bendovima gdje se Tena etablira u priznatu pjevačicu jazza i soula. Ovu talentiranu umjetnicu možete vidjeti i u Kazalištu Komedija, odnosno Cabaretu Kontesa, čija je stalna članica igrajući glavnu ulogu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori