Tara Thaller premijerno na Journalu predstavlja pjesmu Sjajim
Tara Thaller premijerno na Journalu predstavlja pjesmu Sjajim

Tara Thaller premijerno na Journalu
predstavlja pjesmu Sjajim

Nakon što je prošle godine hrabro započela glazbenu karijeru singlom Oteta, slavna glumica i pjevačica Tara Thaller predstavlja novu pjesmu Sjajim kojom slušatelje podsjeća na ono što ponekad možda ostane zaboravljeno – ljubav prema sebi samima.

“Pjesma Sjajim inspirirana je nekim prethodnim vezama, i onom vječno poznatom životnom lekcijom ‘cijeniš nešto tek kada to izgubiš’. Želja mi je bila da pjesma probudi empowerment u slušateljima, da zavoliš sebe i naučiš cijeniti svoje vrijednosti. Inspiracija mi je bio citat Nine Simone –  You’ve got to learn to leave the table when love is no longer being served“, otkrila je Tara.

Pjesmu prati i razigrani spot, a u Tara je posebno uživala u njegovom snimanju i stvaranju:

“U spotu za ovu pjesmu htjela sam više pokazati svoj zaigrani, pomalo ludi karakter i nismo isključivo pratili samo priču pjesme, već karakter i atmosferu koja pjesma posjeduje, pritom naglašavajući da je najvažnije osjećati se dobro sam sa sobom, bez obzira na sve”, ispričala je.

Za koncept spota, styling i vizualni dizajn zaslužna je Tarina prijateljica Nina Mia Čikeš, a režijski ga potpsiuju SESTRICE:

“Telepatski smo se povezale i na jednu moju referencu ona je krenula s idejama koja je svaka bila bolja od prethodne. Zaista je užitak raditi s nekim tko je toliko kreativan i predan. Udružili smo se s renomiranim duom SESTRICE i prepustili se njihovim uigranim rukama. Vrlo brzo smo pronašli zajednički jezik i u spot je uneseno puno ljubavi i veselja što je bilo ključno kod stvaranja vizualnog djela pjesme.”

Ova catchy pop/r&b poslastica stiže za vrijeme Tarinog natjecanja u popularnom televizijskom showu Ples sa zvijezdama u kojem svakog tjedna nastupima s partnerom Mateom Cvenićem oduševljava publiku i žiri.

U pjesmi Sjajim možete uživati u nastavku:

Foto: PR

Učitati još
Zatvori