Sve do nje nova je pjesma mladog Jakoba! Prati ju zanimljiv spot
Sve do nje nova je pjesma mladog Jakoba! Prati ju zanimljiv spot

Sve do nje nova je pjesma mladog
Jakoba! Prati ju zanimljiv spot

Jakob Grubišak, poznat po svojim impresivnim i zapaženim nastupima u showu The Voice, sada predstavlja svoju novu pjesmu Sve do nje. Riječ je o emotivnoj baladi koja obiluje nostalgičnim tekstom, ali pritom i ističe Jakobove vokalne sposobnosti.

Spot za pjesmu Sve do nje, nosi sa sobom jedan specifičan retro šarm, te se uklapa u sam sentimentalni ton pjesme. S mladim glazbenikom nedavno smo imali priliku razgovarati, a naš razgovor donosimo ovdje.

Jakob
Jakob

Sve je više mržnje, a ljubavi nam itekako fali, ovom pjesmom htio sam poručiti da je ‘Sve do nje’ i da bez ljubavi ne možemo ništa. Nadam se da će pjesma i ova poruka doći do što više ljudi. Tekst i glazbu potpisujem ja dok je za aranžman i produkciju opet zaslužan moj fantastični producent Alan Dović. Nadam se da ćete uživati i u spotu kojeg su radili Filip i Slađana Gržinčić (Grzincic Creative Visuals) s kojima mi je bilo veliko zadovoljstvo surađivati. Za kraj hvala vam svima na podršci i jedva čekam čuti vaše dojmove o novoj pjesmirekao je Jakob.

Sve do nje je Jakobov treći kantautorski singl kojim nastavlja svoj profesionalni glazbeni put, započet još od malih nogu. Osim što ističe posebnost njegovog vokala, ova fantastična balada obogaćena je snažnim tekstom koji je ogledalo emocije tuge protkane nadom i predstavlja utjehu svima koji se mogu poistovjetiti.

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori