Suradnja kojoj se radujemo: Lana Del Ray gostuje na albumu Taylor Swift
Suradnja kojoj se radujemo: Lana Del Ray gostuje na albumu Taylor Swift

Suradnja kojoj se radujemo: Lana Del Ray
gostuje na albumu Taylor Swift

Čekanje je završeno, it’s official: Lana Del Rey će se naći na predstojećem Taylor Swift albumu pod nazivom Midnights. Ovom suradnjom pjevačice će spojiti njihove dvije izuzetno velike i ekstremno odane fan baze, za koje je malo reći da ih je vijest o zajedničkoj pjesmi obradovala.

Taylor Swift je u svom mini TikTok serijalu Midnights Mayhem with Me, 13 noći za redom otkrivala po jedan naziv pjesme sa njenog predstojećeg albuma. Prvi otkriveni naziv bio je za 13. pjesmu na albumu – Mastermind, i dan za danom je polako prolazila kroz ostatak trackliste. U posljednjem dijelu ovog mini serijala, Taylor je otkrila je naziv 4. pjesme na albumu zvane Snow On The Beach, i dodala riječi koje su izazvale opći kaos – featuring Lana Del Rey.

Kako je Jack Antonoff spojio neke od najutjecajnijih umjetnica svog vremena

Jack Antonoff je američki pjevač, tekstopisac i producent koji je u više prilika surađivao na odvojenim projektima ove dvije pjevačice. Antonoff je dugo godina bio zauzet radeći na bezbroj projekta zajedno sa Taylor Swift, između ostalih koji su bili rad na njenim albumima Lover (2019), Folklore (2020) i Evermore (2020), ali i ponovnim snimanjima njenih starih pjesama, čime je donio mnoge (Taylor’s Version) naslove.

Antonoff je također imao dve sjajne suradnje sa umetnicom Lanom Del Rey na njenim albumima Norman Fucking Rockwell (2019) i Chemtrails Over the Country Club (2021), gdje je osim svog rada kao producent bio koautor na mnogim pjesmama sa albuma. NFR je ubrzo nakon svog izlaska postao kritički najcjenjeniji albuma Lane Del Rey, da bi 2020. godine bio nominiran za Grammy nagradu albuma godine.

Taylor Swift, Landa Del Rey i njihov muzički producent Jack Antonoff / @taylorswiftbr

Foto: Instagram

Tekst prenesen sa Journal.rs

Učitati još
Zatvori