Pogledajte spektakularni nastup hip-hop legendi na finalu Super Bowla

Pogledajte spektakularni nastup hip-hop
legendi na finalu Super Bowla

Američki Super Bowl tradicija je koja se ne propušta, a osim vrhunskog sporta, publika standardno ima priliku uživati u glazbenom nastupu svjetskih zvijeda.

Ikonični Halftime Show dosad je ugostio velike face glazbene industrije kao što su Beyoncé, J. Lo, Justin Timberlake, Lady Gaga i mnogi drugi, no malo što nas je moglo pripremiti na spektakularni nastup koji su organizatori pripremili za Super Bowl izdanje 2022. godine. Na jednom terenu okupile su se hip-hop legende današnjice, koje su u 15 minuta zapalile publiku svojim najvećim glazbenim hitovima.

Eminem, Kendrick Lamar, Mary J. Blige, Snoop Dogg i Dr. Dre naelektrizirali su atmosferu na stadionu uz svoje poznate hitove “The Next Episode,” “California Love,” “In Da Club,” “Family Affair,” “No More Drama,” “M.A.A.D. City,” “Alright,” “Forgot About Dre,” “Lose Yourself,” i “Still D.R.E.”, a mnogi mediji već pišu kako se radilo o najgledanijem Halftime Showu u njegovoj povijesti. Bilo kako bilo, publika ga je definitivno nagradila pljeskom i ovacijama kao malo koji drugi.

Cijeli Halftime Show na Super Bowlu pogledajte ovdje.

Foto: Profimedia

Učitati još
Zatvori