Jessie Ware spotom za pjesmu „Spotlight“ najavljuje četvrti album „What’s Your Pleasure?“

Jessie Ware spotom za pjesmu „Spotlight“ najavljuje četvrti album „What’s Your Pleasure?“

Novim spotom “Spotlight” senzualna, snažna, talentirana Jessie Ware ponovo dokazuje da je jedna od najutjecajnijih britanskih glazbenica današnjice. Osim svojom glazbom, publiku i glazbene kritičare osvaja izvanrednim nastupima. Miljenica je i hrvatske publike što je dokazala nekoliko puta sjajnim koncertima kod nas.

Potpuna kreativna sloboda

Nakon zapaženih singlova „Adore You“ i „Mirage (Don’t Stop)“, kantautorica je predstavila novu pjesmu „Spotlight“. Pjesma će se naći na njenom četvrtom albumu „What’s Your Pleasure?“ koji izlazi 5.lipnja ove godine. Pjesma donosi elemente funk, dance i disco glazbe, kombinaciju kojoj ona u potpunosti pripada.

U spotu se bavi temom ljudske interakcije u kojem je pokazala i plesne vještine, ali i glazbeni i kreativni rast. Spot je sniman u Beogradu, a u njegovom kreiranju sudjelovao je redatelj Jovan Todorović.

“Spotlight” kao uvertira u album

 „Divan je osjećaj vratiti se stvaranju glazbe. Glazba je moja prva ljubav, ona me prva u potpunosti prihvatila. Posljednjih godinu dana James Ford i ja proveli smo u studiju i stvorili album na koji sam doista ponosna. Velik sam dio vremena posvetila pronalasku glazbene inspiracije, ali i otkrivanju novih stvari o sebi.“ Izjavila je glazbenica o procesu stvaranja novog albuma.

Jedinstvena i magična

Sa svoja dosadašnja tri albuma Devotion, Tough love, Glasshouse glazbenica si je zacementirala poziciju u samom vrhu svjetske glazbene scene. Soulful vocal, prepoznatljiv zvuk, ljubavna tematika, istovremeno snažna i slaba, Jessie Ware je jednostavno magična.

Miljenica hrvatske publike

Svoj prvi album Devotion koji je lansirao hit-singlove “Running”, “Sweet Talk” i “Wildest Moments” glazbenica je promovirala u zagrebačkoj Tvornici kulture gdje odmah osvojila srca hrvatske publike. Vraćala se još dva puta na festival Unknown 2013. kao i u Šibenik gdje je 2018. predstavila svoj aktualni album Glasshouse. Nadamo se kako će ova iznimna glazbenica svoj povratak hrvatskoj publici prirediti i povodom promocije novog albuma. Mi jedva čekamo.

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori