Sonus festival objavio prvih četrdesetak imena za 2022. godinu

Sonus festival objavio prvih
četrdesetak imena za 2022. godinu

Nakon 2 godine pandemije koja je spriječila održavanje, po izboru posjetitelja jednog od najboljih svjetskih ljetnih festivala, Sonus se vraća od 21. do 25. kolovoza iduće godine s najbogatijim programom do sad.

Glazba koja ne prestaje

Na Sonus festivalu glazba ne prestaje tijekom 5 dana i 5 noći. Plešeš pored plaže s pogledom na more pod otvorenim nebom i suncem koje sija i pretvara se u prelijepi zalazak dok ne padne noć i zvijezde obasjaju nekoliko desetaka tisuća ljudi koji su došli čuti neke od najvećih zvijezda svjetske techno i house scene. Iza ovog jedinstvenog festivala koji iz godine u godinu okuplja posjetitelje iz više od 65 zemalja svijeta stoje organizatori Time Warp iz njemačkog Mannheima i We Love Sound iz Zagreba. Diljem svijeta poznat kao ljetni underground festival, Sonus uvijek okupi međunarodne ljubitelje kvalitetne techno i house glazbe ali i posjetitelje koji su osim u glazbi došli uživati u prelijepom Jadranskom moru, krajoliku koji ostavlja bez daha, divnim plažama i lokalnim kulinarskim specijalitetima.

Lineup je sjajan

Poseban back 2 back tandem Ricardo Villalobosa i Zip, po prvi puta nastup bugarskog live techno maestra KiNKa , dj set proizvođača svjetskih hitova FISHERa, Britanca koji svojim technom žari I pali svjetskom scenom – Michael Bibija, live nastup dame Giorgia Anguili ili nastup dvojca 999999999. Mlađu generaciju techno izvođača predstavit će Kobosil, Reinier Zonneveld (live), IMOGEN i Paula Temple. Osmom izdanju ove petodnevne party avanture pridružit će se sad već globalne zvijezde Amelie Lens, Sven Väth i Dixon kao i još 30 svjetskih imena kao što su Loco Dice, Maceo Plex, Patrick Topping, Chris Liebing, ANNA, Rødhåd, Ben Klock, Jamie Jones, Sonja Moonear, Richie Hawtin i Seth Troxler.

Zabava uz more

Festival će se održati na plaži Zrće u klubovima Aquarius, Kalypso i Papaya opremljenim vrhunskim zvukom, plesnim podijima pod otvorenim nebom, kao i mjestima za opuštanje s pogledom na mirno more. Kao i svake godine, posjetitelji mogu očekivati i boat partije na brodovima koji će isplovljavati na otvoreno more i pružiti jedinstveno glazbeno iskustvo posjetiteljima u prirodnom okruženju, drugačijem od klupskog. Regionalne festivalske ulaznice bit će u prodaji krajem kolovoza 2021. godine putem službene stranice, dok će dnevne ulaznice biti dostupne na ulazu.

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori