Skunk Anansie održava slavljenički koncert u Zagrebu – imamo ulaznice!

Skunk Anansie održava slavljenički koncert u
Zagrebu – imamo ulaznice!

Nakon više od mjesec dana velike europske turneje 25 Live @ 25 Skunk Anansie će svoje najveće hitove donijeti u zagrebački Dom sportova, u petak 13. svibnja.

Na dosad održanim koncertima rock ikone Skunk Anansie protutnjale su kroz svoju impresivnu karijeru i izveli najčešće hitove među kojima su Yes It’s Fucking Political, I Can Dream, Charlie Big Potato, Hedonism, Because Of You, i brojni drugi. Takav se spektakl sada očekuje i u Zagrebu.

Više od 25 godina je prošlo od trena kada su Skunk Anansie debitirali na sceni moćnim singlom Selling Jesus. Svi zapanjeni eksplozivnom ćelavom frontwoman Skin iza koje je buku dizala prilično jednostavna, ali glasna kombinacija bubanj – bas – gitara, još zapanjeniji su bili kad bi vidjeli Skunk Anansie uživo. Britanske rock ikone bez sumnje su jedan od najboljih live bendova posljednjih četvrt stoljeća.

Nakon prošlog nastupa o kojem se još uvijek priča i velike obljetničke turneje na Šalati, neraskidiva veza s hrvatskom publikom nastavlja se u Domu sportova. Skunk Anansie su uvrstili Zagreb na drugi dio velike slavljeničke turneje 25 Live @ 25, čime je jedini grad naše regije koji će dva puta ugostiti ovu live rock mašinu.

Slavljenička turneja koja ruši rekorde

Recenzije slavljeničku turneju nazivaju fantastičnom, a mediji za bend kažu da utjelovljuje moć rocka i dalje pokazuje ono najbolje od sebe upravo u live nastupima. Turneja je otvorena u Španjolskoj, a bend je na popis zemalja upisao Island, Portugal, Njemačku, Italiju, zemlje Beneluksa, Francusku. O legendarnom statusu benda govori i činjenica da su mnogi koncerti unaprijed rasprodani, poput onih u UK-u, Poljskoj ili Švicarskoj. Bend je posebno za ovu turneju poradio na osvjetljenju i vizualnoj strani koncerta.

Kao predgrupa će im se pridružiti londonski alt rock dvojac Shelf Lives, koji za sebe kaže da vraćaju punk na repertoar kućnih tuluma. Ulaznice za koncert su u prodaji po cijeni od 230 kn, dok će na dan koncerta za ulaz trebati platiti 260 kn.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Ul. Hrvatske bratske zajednice 4), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas Music Shop Rijeka (Splitska 2a), sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.

Dvije ulaznice vam dijelimo i mi! Sve što trebate je poslati svoje podatke (ime i prezime, adresu i broj mobitela) na i[email protected] s predmetom maila SKUNK ANANSIE KONCERT do srijede, 11.5., u podne. Dobitnika ćemo objaviti istoga dana tijekom poslijepodneva i kontaktirati ga e-mailom. Sretno! 

ULAZNICE JE OSVOJILA KARMEN GAZDEK. ČESTITAMO!!!

Foto: PR

Učitati još
Zatvori