Sergej Ćetković u kolovozu nastupa u Opatiji i Šibeniku

Sergej Ćetković u kolovozu nastupa
u Opatiji i Šibeniku

Sergej Ćetković

Jedan od najomiljenijih pjevača u regiji, 8. kolovoza 2021. godine u organizaciji Star produkcije, nastupit će na Ljetnoj pozornici u Opatiji, a dva dana poslije, 10. kolovoza na šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila. Glazbenik i kantautor, koji je na sceni već 20 godina, još će jednom ispuniti ljetni zrak ljubavnim baladama i pokloniti publici svoju ljubav prema glazbi, te će se opet zaredati razmjena emocija kojih ne manjka na njegovim koncertima.

Osim što simpatičnog pjevača izrazito veseli vratiti se na opatijsku pozornicu koja mu je ostala u najljepšem sjećanju, uzbuđen je i zbog prvog koncerta na pozornici smještenoj nešto južnije:

“Počašćen sam što sam dobio priliku nastupiti na prekrasnoj šibenskoj Tvrđavi sv. Mihovila. Siguran sam da će koncert biti veličanstven i radujem se što ću imati privilegiju da na jednoj od najromantičnijih pozornica na Jadranu uživo izvedem neke od najljepših pjesama iz svog repertoara.“

Sergej Ćetković

Sergej Ćetković premijerno svojoj publici sutra poklanja novu pjesmu pod nazivom „Kofer“, s kojom najavljuje sedmi studijski album čiji izlazak planira za jesen, a novu uspješnicu opisuje ovako:

„Balade me uvijek najviše inspiriraju. To su pjesme koje u sebi nose toliko snažnu emociju da vas pri svakom slušanju uvijek iznova pomaknu. Vjerujem da će se ova pjesma svidjeti publici i da će se mnogi pronaći u njoj.”

Ćetković je do sada objavio šest studijskih albuma i tri kompilacije, a predstavljao je i 2014. godine Crnu Goru na Eurosongu. Jedini je crnogorski predstavnik koji se kvalificirao u finale europskog natjecanja. Njegovi koncerti nerijetko se pretvore u veliki plesni podij, nastup je uvijek popraćen vriskovima i ovacijama posjetitelja, a ulaznice se rasprodaju i po nekoliko tjedana ranije.

Ulaznice su u prodaji u sustavu i na svim prodajnim mjestima Eventima.

Foto: Nemanja Novaković

Učitati još
Zatvori