Posljednji vikend u svibnju svi su u Umagu, ljetnu festivalsku sezonu otvara Sea Star

Posljednji vikend u svibnju svi su u Umagu, ljetnu festivalsku sezonu otvara Sea Star

Ogroman interes za Sea Star, prvi veliki festival u Hrvatskoj nakon dvogodišnje pauze, u Umag će 27. i 28. svibnja dovesti na desetine tisuća fanova iz više od 40 zemalja svijeta. Uz navalu na ulaznice, ogromna je potražnja za smještajem u gradu i okolici. Prema informacijama na Booking.com-u za ovogodišnje izdanje festivala rasprodano je već 88% smještajnih kapaciteta.

Organizacijski tim potrudio se, kroz svoju turističku agenciju EXIT Trip, osigurati dodatne smještajne jedinice koje se mogu rezervirati na na službenoj stranici Sea Stara, a očekuje se da će i one biti brzo zauzete.

Jaki headlineri za otvaranje ljetne sezone

Lansiranje hrvatske i europske festivalske sezone na krilima jakih headlinera koje predvode Iggy Azalea, Umaška laguna Stella Maris 27. i 28. svibnja ugostit će velika glazbena imena kao što su jedna od najtraženijih hip hop zvijezda današnjice Iggy Azalea, techno kraljica Amelie Lens, platinasti hitmakeri Meduza i Topic, vodeći regionalni izvođači kao što su Konstrakta, Senidah, Buč Kesidi, Umek, Vojko V, z++, Grše, Bore Balboa, Mimi Mercedez te sjajna imena elektronske scene poput Insolate, Tijana T, Adiel i Brina Knauss, kao i mnogi drugi.

Festival se održava u prekrasnoj, kristalno čistoj laguni Stella Maris, uz razne oblike smještaja u njegovoj neposrednoj blizini, udaljene najviše desetak minuta šetnje uz more. U ponudi se nalaze četiri vrste smještaja: hoteli, vile, apartmani i kamp.

Promo cijene ulaznica

Zbog ogromnog interesa publike iz cijele regije i Europe cijene festivalskih ulaznica na snazi će biti najkasnije do 13. svibnja do kraja dana! U prodaji su festivalske ulaznice po promo cijeni od 279 kn. Kompletnu ponudu ulaznica i smještaja također možete pronaći na službenim stranicama festivala.

Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za Sea Star kupljeni dosad na službenim prodajnim mjestima vrijede i za izdanje 2022. godine.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori