Pojačava se Sea Star festival: stiže globalni hitmaker hrvatskog porijekla – DJ Topic!

Pojačava se Sea Star festival: stiže globalni hitmaker hrvatskog porijekla – DJ Topic!

Nakon što je oduševio na desetine tisuća fanova na glavnim pozornicama ovogodišnjih Exita i Sea Dancea, jedna od najbrže rastućih pop zvijezda današnjice, hitmaker hrvatskih korijena čiji singlovi prelaze pola milijarde pregleda na video i striming servisima – DJ Topic – stiže na Sea Star! Ovaj nevjerojatno talentirani autor svoj premijeran nastup upravo u Hrvatskoj imat će uz bok Cypress Hillu, Meduzi, Amelie Lens, Dubioza Kolektivu i brojim drugim izvođačima koji će 27. i 28. svibnja 2022. zauzeti pozornice u umaškoj laguni Stella Maris.

DJ Topic broji mnoge suradnje s drugim glazbenicima

Tobias Topic strelovito se probio među izvođače na komercijalnoj house sceni koji čine sadašnjost i veoma svjetlu budućnost, što već sada potvrđuje singlovima s više od pola milijarde pregleda na video i streaming servisima. Nakon objave debi albuma „Miles“ 2015. godine, Topic je krenuo s nizom plesnih himni produciranih kroz suradnje s brojnim glazbenicima.

Platinasti hit „Breaking Me“ nastao je sa švedskim izvođačem A7S, „Your Love“ također s A7S i ATB-om, a „Home“ s Nico Santosom. Ove godine nije se micao s vrhova top lista. Osvajali su ih „Chain My Heart“ s američkom pjevačicom Bebe Rexha, “Drive“ s britanskim elektro pop sastavom Clean Bandit te posljednji u nizu “My Heart Goes (La Di Da)” s Becky Hill koji i dalje drži najviše prioritetne playliste komercijalnih radija u regiji, a svojevremeno je bio i #1 na globalnom You Tube trendingu! Ovaj megatalentirani producent i DJ svoj stil opisuje kao plesnu muziku uz tekstove koji nose emociju balade, ali i beatove koji tjeraju na ples.

Tko još sve dolazi na Sea Star

DJ Topic uskače na line up Sea Star festivala na kojem se već nalaze jedan od najvećih hip hop sastava u povijesti Cypress Hill, techno superzvijezda Amelie Lens i najveći bend naše regije Dubioza Kolektiv. Topic će na festivalski program donijeti komercijalnu plesnu struju, već predstavljenu kroz producentski tim Meduza. Ovi megauspješni Talijani u protekle dvije sezone postali su jedni od najvećih house pop imena na planeti, a  nedavno su objavili novi singl “Tell It To My Heart” u kojem se kao vokal pojavljuje Hozier.

Svirke na najjačem Sea Staru dosad potvrdili su i slovenski elektronski mag, Umek, prvo rap ime regije Vojko V, kao i Kuku$, Buč Kesidi, Farrago, Tijana T, Insolate, Buntai, Marcel, Andrea Ljekaj, Bronski, DJ Gumja i Rasheed, dok se još imena biti potvrđeno u sljedećim mjesecima.

Četvrto izdanje Sea Stara, dobitnika glazbene nagrade “Ambasador” za Najbolji novi festival te nositelj nominacije za Best Medium-Sized Festival na Europskim festivalskim nagradama, stiže u umašku lagunu Stella Maris 27. i 28. svibnja 2022., uz već tradicionalan Welcome Party 26. i Closing Party 29. svibnja.

Ulaznice

U prodaji se već nalazi limitirani kontingent festivalskih ulaznica po promo cijeni od 259 kn, uz 30% popusta, kao i VIP Gold ulaznice te smještaj. U tijeku je i blagdanska akcija u kojoj se smještaj i ulaznica mogu kupiti već od 49 Eur. Sve je dostupno na službenim stranicama festivala i u prodajnom sistemu Entrio.

Sve ulaznice, smještaji i prijevozi za Sea Star kupljeni dosad na službenim prodajnim mjestima vrijedit će i za izdanje 2022. godine.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori