Počeo je festivalski spektakl na Krku – Sea Dance in Exile
Počeo je festivalski spektakl na Krku – Sea Dance in Exile

Počeo je festivalski spektakl na Krku
– Sea Dance in Exile

Svjetska glazbena elita ovoga vikenda je na otoku Krku jer je sinoć počeo Sea Dance In Exile! Kako je ranije najavljeno, deveto izdanje Sea Dance festivala nije organizirano u Crnoj Gori nego kao specijalna edicija, pod simboličnim sloganom Sea Dance in Exile, od 17. do 19. kolovoza, u Diamond klubu kod Malinske. Čast da otvori program pripala je francuskoj senzaciji Willyju Williamu nakon kojeg večeras stiže house velemajstor Fedde Le Grand te sutra 19. kolovoza, brazilski superstar Alok.

Headliner drugog dana, house mastermind Fedde Le Grand svoj će nastup započeti večeras u 01:00, a kao support svoje vrijeme za DJ pultom dobit će i Dominique, Yakka i Mike Vale. Ulaz u klub će, kao i svake večeri, biti otvoren od 22:00.

Subotnji program počet će zagrijavanjem na službenom boat partyju koji kreće iz luke u Malinskoj u 16:00 uz beatove i hitove u režiji Mike Valea i Yakke. Glavna zvijezda završene večeri, jedan od najtraženijih DJ-a i producenata na svijetu Alok kreće točno u 01:00. Uz njega program zadnje večeri držat će Dominique & Vanjanja, zatim Ryu & Dante te Vanillaz kojima je pripala čast da zatvore Sea Dance In Exile.

Sredina kolovoza pokazala se idealnom za ovaj festivalski vikend na Krku. Sea Dance in Exile skupit će fanove iz više od 20 zemalja, a osim regije prednjači publika iz Italije, Njemačke, Španjolske, Nizozemske i SAD-a! Regularne i VIP ulaznice za Sea Dance in Exile dostupne su unutar sustava Entrio, a poskupljivat će tek na vratima kluba na dan svakog pojedinog događaja.

Foto: Promo, Instagram

Učitati još
Zatvori