Saša Lozar ima novu pop-funky stvar koju ćemo imati na repeatu

Saša Lozar ima novu pop-funky stvar
koju ćemo imati na repeatu

Jedan od naših najotkačenijih domaćih pjevača opet je izbacio neodoljivu novu pjesmu. Saša Lozar proljeće i ljeto začinio nam je pjesmom ‘DAMA’, a sad je predstavio novu pjesmu za novo ‘VRIJEME.’

Stigao je još jedan kvalitetan nastavak u glazbenom izričaju talentiranog glazbenika Saše Lozara. Saša i dalje ostaje vjeran sebi i svom glazbenom stilu stoga nova pjesma ima jednostavnu pop – funky formu, pravi je glazbeni užitak i čista ugoda.

“VRIJEME je… za novu ljubav, staru ljubav, isprobati nešto novo, za dati nekome kompliment, za riskiranje, za novu školsku avanturu ili za jedan klasični #RestinBitchFace onome tko zaslužuje. VRIJEME je za akciju!”, oglasio se glazbenik na svom Facebooku. Produkciju, glazbu i tekst potpisuje Predrag Martinjak Peggy.

Pjesma intrigira, poziva na sitne provokacije, a sami kontekst znakovitog naziva ‘V R I J E M E’ zove na promjene. TAJNO, DA, NEMOĆAN PRED NJOM, TEBI, ŠALA, DAMA, LADY, BUDI sve su to miljenice radijskog etera i uspješne prethodnice novog hit singla ‘V R I J E M E’.

Foto: Boris Poljičanin

Učitati još
Zatvori