Saša Lozar rasplesao prepun zagrebački klub – Sax

Saša Lozar rasplesao prepun
zagrebački klub – Sax

U prepunom zagrebačkom klubu Sax, Saša Lozar u pratnji svog benda i glazbenih gostiju raspametio i rasplesao publiku. Bilo je za pamćenje, glazbeno, zabavno i jako emotivno.
Saša Lozar je oduševio je izvedbama velikih hrvatskih hitova poput Pelin i med, Mjesto za dvoje, Samo za taj osjećaj, Lady, a posebno izvedbama svojih najvećih hitova poput, ‘Tebi,’ Nemoćan pred njom, ‘Tajno, ‘ Da’ , aktualnog singla, koji je te večeri premijerno izveden i to u društvu Sašinog gosta Baby Dooksa.

Saša Lozar i Baby Dooks

Još jedna velika potvrda da se dugogodišnji rad i trud isplate, stoga je izvjesno očekivati još puno ovakvih Sašinih koncerta i hitova.

Saši su se na pozornici pridružili eminentni glazbenici hrvatske scene

Na pozornici su mu se pridružili suradnici glazbenici, producenti Baby Dooks, autor/glazbenik Predrag Martinjak, autor/gitarista Ante Pecotić , te Igor Geržina svima dobro poznati saksofonist. Atmosfera na stageu je bila užarena, a odlična izvedba velikog hita *Pelin i med * našeg neprežaljenog Dina Dvornika je bila dostojna autoru balade, te publiku ostavila bez daha.
“Puno puta sam izvodio velike hitove, i izvodit ću ih i dalje, ali neusporediv je osjećaj kad pjevaš svoje pjesme poput ‘Nemoćan pred njom, ‘Nitko kao mi,’Tajno, ‘Da, ‘Šala’ koja je posebna stvar i kada ljudi reagiraju na to od prve do zadnje riječi. Moje pjesme savršeno funkcioniraju u live izvedbama. Publika Saxa je bila sve, poklopilo se s gostima, moji dečki iz benda, Turkalj, Gjud, Klarić i Krznar su vrsni glazbenici. Veliki je gušt dijeliti pozornicu s ljudima koju vole i poštuju glazbu. Bilo je nezaboravno i jedva čekam svoj novi koncert. Bit će još bolje”, zadovoljno je zaključio Saša.

Igor Geržina i Saša Lozar

Ante Pecotić

Mario Klarić

Marko Turkalj

Nino Krznar

Filip Gjud

Foto: Dijana Ljubanović

Učitati još
Zatvori