Saša Lozar ima novu hit pjesmu “Daleko od raja”

Saša Lozar ima novu hit pjesmu
“Daleko od raja”

Dinamičan, plesan, vokalno razigran, i ponovo drugačiji Saša Lozar, još jednom potvrđuje da su originalnost, talent, upornost i dosljednost neophodni za ostvarenje jedne kvalitetne glazbene priče!

Simboličan naziv novog hita Daleko od raja, suptilno dočarava početak kraja ili sretni završetak agonije. Ukazuje na promjenu, prihvaćanje neke novonastale situacije, kako u odnosu tako i u širem kontekstu. Glazbeno-vokalna zaigrana forma, nosi jednu toplu emociju, energiju i optimizam.

SAN, treći studijski album, donosi spektar događaja u stvarnom i iluzornom svijetu. Probrana je kolekcija pop hitova koji opisuju slijed događaja od samoga početka pa do ostvarenja Sna.

Uz dobro znane hitove poput BudiTajnoVrati se, na novom album se nalazi i novo snimljeni materijal.

Ljetni hit SAN i sarajevska avantura kvalitetno su ispunili sva očekivanja, pa tako dokazuju da su avanture na glazbenom putu nužne. Izdvajamo par itekako zanimljivih glazbenih brojeva; Dopusti i Fantastično autorske pjesme iz radionice vrlo talentirane ekipe, Skansija, Baneta iz Killersa i neprežaljenog Dina Dvornika koji je ujedno odsvirao klavijature na singlu Fantastično, te klupski remix hita DA.

Autorski tim itekako važan i vrijedan spomena čine executive producer Gordana Bosak, za AgapamusicPredrag Martinjak Peggy koji  potpisuje pjesmu “Daleko od raja”, mix i mastering: Bojan Šalamon Shalla, Srdjan Sekulović Skansi, Dino ŠaranĐani Pervan, izvrsna autorica teksta Ines Prajo trenutnog singla Daleko od raja. Sve vizualne čarolije i dizajn potpisuje Grupa UltimaBoris Poljičanin, a atraktivne video spotove na albumu SAN dobro već znani Grzincic Creative VisualsSestrice More Magnets.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori