U spotu za pjesmu ‘Zar ne’ otkrivamo tko je Sara Jo kada se ugase reflektori
U spotu za pjesmu ‘Zar ne’ otkrivamo tko je Sara Jo kada se ugase reflektori

U spotu za pjesmu ‘Zar ne’ otkrivamo tko je Sara Jo kada se ugase reflektori

Nikad do sada viđene scene događaja o kojima se pričalo prethodnih mjeseci, glamurozna izdanja, koncertni spektakli, ali i trenuci samoće i emotivni krahovi, stali su u novi spot regionalne pop zvijezde Sare Jo za pjesmu ‘Zar ne’, koji je premijerno predstavljen danas!

Mlada umjetnica od krvi i mesa

Još jedanput, jedna od trenutno najaktualnijih glazbenih zvijezda, publici se predstavlja na potpuno nov način, otkrivajući drugačiju sebe – onakvu kakva je kada siđe sa pozornice i ostane sama u svoja četiri zida, u udaljenim hotelskim sobama, daleko od kuće.

Nasuprot tome nižu se impresivne scene Sarinog pojavljivanja na crvenom tepihu kada joj je u Zagrebu uručena nagrada za regionalnu zvijezdu u usponu, kao i upečatljivi kadrovi sa velikog koncerta u Skoplju, koji nam daju jedan novi pogled na život i rad ove mlade, a izuzetno uspješne zvijezde.

Sara Jo – Zar ne

Za potrebe snimanja spota, Saru je kamera pratila tijekom mjesec dana, a dokumentaristički pristup cijeloj priči ‘baca’ potpuno novo svjetlo na estetiku mlade umjetnice koja nas je navikla na senzualne visokobudžetne spotove, koji su gotovo uvijek izazivali buru komentara u javnosti.

Spot je realiziran u suradnji sa produkcijom SESTRICE iz Zagreba i pod rediteljskom palicom Luke Sepčića. Kako se Sara snašla u novoj ulozi procijenit će publika, koja je već imala pozitivne komentare na pjesmu ‘Zar ne’, koja je predstavljena krajem mjeseca lipnja. Pogledajte videospot i otkrijte novu Saru Jo.

Foto: Pave Elez

Učitati još
Zatvori