Sara Jo objavila je novu pjesmu ‘Kaži mi’

Sara Jo objavila je novu pjesmu
‘Kaži mi’

Poslije hit singlova „Bez sna“ i „Mili, mili“, pop zvijezda Sara Jo objavila je novu pjesmu „Kaži mi“, koju je ovog vikenda promovirala putem Instagram Live-a. Sarini pratitelji mogli su čuti uključenja njenih prijatelja i suradnika, i po prvi puta prisustvovati njenoj promociji. Odmah nakon toga, pjesma je objavljena na YouTube-u, a prvi komentari i oduševljenje publike svjedoče o tome da je mlada zvijezda i ovoga puta uspjela pomaknuti osobne granice i predstaviti se publici u potpuno novom i svježem izdanju.

Spot za pjesmu „Kaži mi“ Sara je prethodnih dana najavljivala kroz fotografije i kratke snimke, a publika je sada konačno u mogućnosti da vidi sve ono na čemu je vrijedno radila proteklih mjeseci.

Oduvijek sam željela imati spot sa zahtjevnom plesnom koreografijom, u čemu mi je pomogao sjajan plesač iz Slovenije, moj partner u spotu, Žiga Sotlar. Nadam se da će se publici svidjeti i da će zavoljeti „Kaži mi“. S obzirom na to da sam se zasitila agresivnijeg pristupa u pjesmama, poželjela sam ovog puta pružiti publici potpuno drugačiji vibe – lagan i nježan, a u isto vrijeme upečatljiv i senzualan. – kaže Sara.

Žiga Sotlar poznat je i kao koreograf Severinine turneje „Halo“, a prvu suradnju sa Sarom ostvario je na dodjeli nagrada MAC koja je početkom godine održana u Beogradu.

Tijekom svoje dosadašnje karijere bio sam dio mnogih glazbenih spotova, ali sa sigurnošću mogu reći da je snimanje Sarinog spota bilo jedno od najbolje organiziranih. Bio sam iznenađen što smo uspjeli sve snimiti u jednom danu. Iskreno sam oduševljen i iznenađen Sarinom profesionalnošću i disciplinom, te kako je uspjela tijekom cijelog snimanja održati energiju na najvišem nivou i dati najbolje od sebe. Ona je jedinstven umjetnik, kakvih je malo na Balkanu. Pored toga što je sjajan pjevač, ona uveliko obraća pažnju na koreografiju, styling i kompletan vizualni identitet. Mislim da je to bilo više nego očito na MAC-u 2020, a prema reakcijama publike njen nastup pokazao se kao jedan od najboljih na cijelom događaju. – rekao je Žiga.

Sve češće se mogu čuti komentari da je Sara nova najveća zvijezda regionalne pop scene, a uspjesi njenih prethodnih singlova „Bez sna“ i „Mili, mili“, kao i zapaženi nastupi u svim zemljama regije, idu u prilog takvim tvrdnjama.

Njena nova pjesma „Kaži mi“ nastala je u Bassivity studiju, a i ovu „stvar“ kao i prethodne Sarine singlove „Bez Sna“ i „Mili, mili“ potpisuje Nikola Kirćanski Kei.  Redatelj spota je Lazar Bogdanović za produkciju NN Media.


Učitati još
Zatvori