Sam Smith singlom “Diamonds” najavljuje novi album

Sam Smith singlom
“Diamonds” najavljuje novi
album

Pred nama je svakako zanimljiva jesen barem što se tiče glazbe. Tako omiljeni pjevač Sam Smith singlom “Diamonds” najavljuje novi album.

Novi album uskoro na policama

Sam Smith fanovima daje puno razloga za slavlje. Britanska glazbena zvijezda najavila je objavu novog albuma „Love Goes“, koji će na police stići 30. listopada ove godine. Riječ je iščekivanom, trećem studijskom izdanju koje će stići tri godine nakon drugog LP-a „The Thrill of It All“. Vijest je popraćena i premijerom potpuno novog singla „Diamonds“, koji stiže nakon niza suradnji poput globalnog hita „Dancing With A Stranger“ te uspješnih singlova „Promises“ i „I’m Ready”.

Kako potvrđuje Smith, rad na ovom projektu bio je „najeksperimentalnije razdoblje u mojem životu, osobno i glazbeno. Svaki je odlazak u studio bio popraćen jasnim ciljem, da ćemo kreirati glazbu bez ikakve zadrške. Rezultat je čaroban, a čitavo je iskustvo bilo terapijsko i izrazito zabavno. Moja ljubav prema glazbi je toliko široka, nema mjesta sramu. Prisutna je samo ljubav, ljubav prema pjevanju, stvaranju i plesanju. Hvala svakome tko je prihvatio moju kreativnost i dozvolio mi da tijekom snimanja budem osoba koja želim biti.S osvojene četiri nagrade Grammy, tri nagrade BRIT te jednim Oscarom, Sam Smith je jedno od najuspješnijih imena novije glazbene povijesti. Rasprodane turneje i rekordan broj streamova, koji trenutno iznosi više od 30 milijardi, dodatno potvrđuju taj status.

Foto: Universal Music

Učitati još
Zatvori